Δημοτική Ενότητα:Ο Δήμαρχος και η διοίκηση του Δήμου με ψεύδη και λαϊκισμό προσπαθούν να καπηλευτούν έργο που σχεδίασε και δρομολόγησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή

0
662

Mε δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε στις 24-8-2020, για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος και η διοίκηση του Δήμου με ψεύδη και λαϊκισμό προσπαθούν να καπηλευτούν έργο που σχεδίασε και δρομολόγησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Το έργο”Αναβάθμιση παιδικών χαρών Δημοτικής Κοινότητας Μεγαλόπολης” παραδόθηκε ολοκληρωμένο (εξασφάλιση χρηματοδότησης,μελέτη,άδειες,εγκρίσεις, προκήρυξη διαγωνισμού κ.α.) και η σημερινή Δημοτική διοίκηση το μόνο που έκανε ήταν να αναδείξει τον ανάδοχο να υπογράψει τυπικά τα πρακτικά του διαγωνισμού και τη σύμβαση.

Θα επαναλάβουμε για άλλη μια φορά “ότι θα ήταν πολιτικά έντιμο να αναγνωρίσουν τις προσπάθειες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής στη λογική της συνέχειας που έχει ο Δήμος. Η απόκρυψη της αλήθειας για τη δημιουργία θετικών εντυπώσεων εκθέτει και γελοιοποιεί, δείχνει μικροψυχία και έλλειψη οράματος”.

Επειδή όμως δεν έχουν να παρουσιάσουν δικό τους έργο αναγκάζονται να στηρίζονται και να οικειοποιούνται το έργο της προηγούμενης Δημοτικής αρχής.

Δελτίο τύπου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here