Δημοτική αρχή Μεγαλόπολης: Η “άψητη κεφαλή” και τα “κοκκόρια”

0
2429

Στην εφημερίδα Νέα της Μεγαλοπόλεως , στο φύλλο Σεπτεμβρίου που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες , διαβάσαμε τα κείμενα του σχολιαστή στην τελευταία σελίδα.

Μας άρεσε πολύ το κομμάτι που αφορά την κριτική στην Δημοτική Αρχή Μεγαλόπολης , λόγια που είναι υποχρέωση όλων εμάς που έχουμε δημόσιο λόγο να τα λέμε.

Δεν χρειάζεται κάποιος να μηδενίζει τα πάντα, ούτε να διαμαρτύρεται για τα πάντα. Ούτε είναι λύση κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ να καταφέρεσαι εναντίον της εξουσίας. Αρκεί μια δημοσίευση, αρκούν 2 λόγια σταράτα. Λόγια που είναι πέρα για πέρα αληθινά.

Ας αναλογιστούν λοιπόν οι εκλεγμένοι μας άρχοντες, αν στα 3 χρόνια που πέρασαν έκαναν αυτά που υποσχέθηκαν, αν έκαναν αυτά που ήθελαν. Και ας τρέξουν να προλάβουν στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα να διορθώσουν τα λάθη τους και να προσφέρουν όσα μπορούν περισσότερα στους πολίτες.

Ανάλογο μερίδιο ευθύνης έχουν όμως και οι αντιπολιτεύσεις, που πρέπει να είναι πιο χρήσιμες και πιο παραγωγικές.

Πολλά μπράβο λοιπόν στον Σχολιαστή για τα κείμενα του, πολλά μπράβο στον Κώστα Φίλανδρο και στα Νέα της Μεγαλοπόλεως,  δείτε στην συνέχεια την φωτό από την τελευταία σελίδα της εφημερίδας.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here