Δημήτρης Αποστολόπουλος : Την υποβάθμιση ακολουθεί η . . . κατάργηση!

0
136

Την υποβάθμιση ακολουθεί η . . . κατάργηση!
(πάντα στην κατηφόρα)

Έχει εμπεδωθεί πλέον μια διαδικασία εξόντωσης των δημόσιων υπηρεσιών, μέσω της μόνιμης υποβάθμισης τους.
Δεν ξέρω αν πρόκειται για τακτική ή τους βγαίνει αυθόρμητα, αλλά επανειλημμένως, ειδικά τον τελευταίο καιρό, γινόμαστε στο ίδιο έργο θεατές.

Η μακροχρόνια έλλειψη προσωπικού, εργαστηρίων ή κατάλληλης διοίκησης, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη λύτρωση για τα οικονομικά του κράτους, που δεν είναι άλλη από το κλείσιμο των παραπάνω υπηρεσιών. Για το καλό μας!
Αυτό είδαμε να συμβαίνει με τις εφορίες (Μεγ/λης-Δημητσάνας-Λεωνιδίου), το χημείο της Τρίπολης και τώρα να επαναλαμβάνεται με το περιφερειακό κλιμάκιο ασφάλισης (ΠΕ.Κ.Α.) της ΔΕΗ στη Μεγ/λη και στην Τρίπολη, το οποίο άμεσα ή έμμεσα εξυπηρετεί υγειονομικά 7000 ασφαλισμένους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη Μεγαλόπολη η υπηρεσία αυτή λειτουργεί σε ιδιόκτητο κτίριο και με μειωμένο κόστος.

Η Μεγαλόπολη είναι το βιομηχανικό κέντρο της περιφέρειας Πελοποννήσου και υποβαθμίζεται συνεχώς από το κεντρικό κράτος, παρότι έχει προσφέρει τα πάντα σε αυτό και την ανάπτυξη της χώρας.
Ειδικά στο θέμα της υγείας, η ύπαρξη του βιομηχανικού κέντρου με την πληθώρα των εργατικών ατυχημάτων, απαιτεί την πλήρη ιατρική κάλυψη του λεκανοπεδίου και ενίσχυση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης και για κανένα λόγω υποβάθμιση των υφιστάμενων παροχών υγείας.

Αποστολόπουλος Δημήτρης
Περιφ. Συμβ. Πελοποννήσου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here