ΑρχικήΑΡΘΡΑΔηλώσεις και ευχαριστήρια μηνύματα για το αποτέλεσμα των εκλογών από υποψ. Βουλευτές...

Δηλώσεις και ευχαριστήρια μηνύματα για το αποτέλεσμα των εκλογών από υποψ. Βουλευτές Αρκαδίας

Κ. Βλάσης: Θα είμαι δίπλα στους Αρκάδες με ειλικρίνεια, με εντιμότητα, με υπευθυνότητα
Ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης χθες το βράδυ δήλωσε: Η σημερινή μεγαλειώδης νίκη είναι μια νίκη ελπίδας, η πατρίδα μας αλλάζει σελίδα και έχει αφήσει πίσω για πάντα την αβεβαιότητα.
Σήμερα έχουμε κάθε δικαίωμα να χαιρόμαστε για αυτή τη νίκη, από αύριο όμως οφείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να φτιάξουμε την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε, να σηκώσουμε τα μανίκια.
Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς. Η ΝΔ έρχεται να ενώσει όλους τους Έλληνες, αφήνοντας πίσω χρώματα και παρατάξεις.
Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδωσαν οι συμπατριώτες μου για άλλη μία φορά.
Οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στους συνεργάτες μου και στους εθελοντές μου.Θα συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο, με ειλικρίνεια, με εντιμότητα, με υπευθυνότητα.
Από αύριο το πρωί προχωράμε όλοι μαζί για να φτιάξουμε την Ελλάδα που αξίζουμε με τη ΝΔ κυβέρνηση και με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Γ. Παπαηλιού: Πήραμε ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην κάμερα του Arcadia Portal:
Σήμερα μίλησε ο λαός και ο λαός της Αρκαδίας. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κατορθώσαμε να πάρουμε ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό, που θα μας επιτρέψει αφενός να ασκήσουμε αντιπολίτευση αποτελεσματική με ένα μεγάλο ποσοστό, και να είμαστε ο μεγάλος πόλος της προοδευτικής παράταξης που σε μεγάλο βαθμό βοήθησε και το αρκετά υψηλό ποσοστό που πήραμε και στις εθνικές εκλογές. Όσον αφορά στην Αρκαδία, το αποτέλεσμα οριστικοποιείται και περιμένουμε τα επίσημα αποτελέσματα.

Γ. Κατσίρης: Αφήνουμε πίσω τον λαϊκισμό και τον κρατισμό
Σε δηλώσεις του στο Arcadia Portal ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία Γιάννης Κατσίρης δήλωσε για το εκλογικό αποτέλεσμα:
Οι εκλογές ήταν καθοριστικές για τη χώρα μας. Το παλιό φεύγει και η ελπίδα έρχεται. Μια ελπίδα που θέλει ανάπτυξη, νέες δουλειές, εξορθολογισμό στη φορολογία, η χώρα να μην ανακυκλώνει τη φτώχεια της, να μπορούν οι άνθρωποι να μπορούν να εργάζονται με αξιοπρέπεια.
να δώσει τη δυνατότητα στους νέους».
«Να αφήσουμε πισω μας τον κρατισμό, τον λαϊκισμό».
Ακόμα, ο κ. Κατσίρης δήλωσε ότι με δεδομένο το σύντομο χρονικό διάστημα των 17 ημερών που είχαν μπροστά τους οι υποψήφιοι για να δουλέψουν, η αποψινή νίκη είναι πολύ μεγάλη επιτυχία σε δύσκολες συνθήκες. «Έχω την αίσθηση ότι πήγαμε πάρα πολύ καλά», είπε.

Χρ. Στάικος: Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ισχυρός
Δώσαμε τη μάχη με πείσμα, αυτοπεποίθηση και αξιοπρέπεια.Και με παρακαταθήκη τα πεπραγμένα μας και τον αγώνα μας, συνεχίζουμε στην επόμενη μέρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ισχυρός και επιβεβαιώνει τον κυρίαρχο ρόλο του στον προοδευτικό πόλο στη χώρα μας. Και την επόμενη περίοδο έχουμε την ευθύνη να ανασυγκροτηθούμε και να βρεθούμε με τους ανθρώπους που μας στήριξαν, δημιουργώντας ισχυρούς δεσμούς και αποτελεσματικότερους όρους λειτουργίας.
Ευχαριστώ όλους και όλες για τον τρόπο που πορευτήκαμε σε αυτή την διαδρομή. Ευχαριστώ τους Αρκάδες για την εμπιστοσύνη τους. Προχωράμε με μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα.

Μ. Ρουσιάς: Μόλις τώρα αρχίζουμε!
Συμπολίτες μου Αρκάδες,
Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα, ως υποψήφιο βουλευτή του Νομού, το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Αρκαδία, όπου παρά τη σκληρή αντιπαράθεση, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό μας παρέμειναν ισχυρές και ακλόνητες.
Είμαστε η «ήρεμη» δύναμη, που εκφράζει και στο Νομό Αρκαδίας, το μεγάλο προοδευτικό κεντροαριστερό χώρο. Είμαστε το μέλλον του τόπου.
Αποτελεί επίσης ιδιαίτερη τιμή, για εμένα προσωπικά, η εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, αυτές τις δεκαπέντε ημέρες της προεκλογικής περιόδου, που προσπάθησα, αλλά δεν πρόλαβα, λόγω του περιορισμένου χρόνου, να συναντήσω τις χιλιάδες των ψηφοφόρων του κόμματός μας στην Αρκαδία.
Θέλω να ευχαριστήσω εσάς που με εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας, αλλά και όλους εσάς που δεν με τιμήσατε, εμπιστευθήκατε όμως το ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Αρκαδία. Είναι βέβαιο ότι, στο άμεσο μέλλον, θα συναντηθούμε και θα οικοδομήσουμε μια ακόμα πιο σταθερή σχέση.
Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι μόλις τώρα αρχίζουμε. Θα είμαι εδώ, δίπλα σας, παρών στα προβλήματα της Αρκαδίας και μαζί θα συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας!

Γιώργος Πραχαλιάς: Η πορεία μου προς το λαό της Αρκαδίας μόλις άρχισε
Θέλω να εκφράσω μέσα από την καρδιά μου τις ευχαριστίες και την αγάπη μου σε όλους τους συμπατριώτες μου Αρκάδες που με τίμησαν με την ψήφο τους.
Μπορεί να μην επιτεύχθηκε ο δύσκολος στόχος της δικής μου εκλογής, αλλά συνέβαλαν καθοριστικά να κερδίσει η Παράταξη την έδρα στην Αρκαδία.
Προσωπικά, θα συνεχίσω τον αγώνα για να αποκτήσουν η Αρκαδία και η Ελλάδα τη λάμψη που αξίζουν. Η πορεία μου προς το λαό της Αρκαδίας μόλις άρχισε.
Με αίσθημα βαθιάς ευγνωμοσύνης, Γιώργος Πραχαλιάς.

Ιωάννα Λυτρίβη: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Αρκαδίας
Οι πολίτες με την ψήφο τους ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία σε αδιαμφισβήτητο νικητή της εκλογικής διαδικασίας. Με αυτό τον τρόπο εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη και των στελεχών της παράταξης προκειμένου να αναλάβουν το μεγάλο έργο επιστροφής στην κανονικότητα και κινητοποίησης των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας.
Η ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή θα δώσει τη δυνατότητα στην Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να εφαρμόσει απαρέγκλιτα το πρόγραμμά της με σταθερότητα και προοπτική, για να υλοποιηθούν όλες εκείνες οι γενναίες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα.
Σήμερα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της χώρας μας. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως ισχυρή Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων θα δουλέψει με μοναδικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε!
Προσωπικά, ευχαριστώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία που μου έδωσε να δώσω έναν ειλικρινή και έντιμο αγώνα, με την συμπερίληψή μου στο ψηφοδέλτιο της Αρκαδίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στους πολίτες της Αρκαδίας που εκτίμησαν το ήθος και το ύφος μου και με τίμησαν με τη εμπιστοσύνη και την ψήφο τους. Θα τους τιμήσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Η Ελένη Χ. Κουτρή ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες Αρκάδες που την στήριξαν στις βουλευτικές εκλογές με το ΜέΡΑ25 και την έφεραν 1η σε ψηφους στην Αρκαδία.
Επίσης συγχαίρει όλους τους Αρκάδες που έδωσαν το παρόν στις κάλπες και τίμησαν το δικαίωμα του εκλεγειν.
Ευχαριστεί θερμά από καρδιάς.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,842ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,364ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια