Δηλώσεις Βλάση, Λυκουρέντζου και Εύης Τατούλη

1
240

Την κυρία Σοφία Βούλτεψη, υπεύθυνη του τομέα Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, υποδέχθηκαν την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη στην Τρίπολη οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, αλλά και τα στελέχη του κόμματος κκ. Κώστας Βλάσης, Ανδρέας Λυκουρέντζος και η κυρία Εύη Τατούλη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, οι τρεις Αρκάδες πολιτευτές αναφέρθηκαν τόσο στα ζητήματα παιδείας που απασχολούν την Αρκαδία όσο και στο διακύβευμα των εκλογών της 20ής Σεπτέμβρη.

Κώστας Βλάσης: «Χρειαζόμαστε εθνική συνεννόηση»

«Χρειαζόμαστε εθνική συνεννόηση την επομένη των εκλογών», επεσήμανε ο κ. Βλάσης, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει πια ο διαχωρισμός ανάμεσα σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, όπως αποδείχθηκε κατά τους τελευταίους επτά μήνες. Χαρακτήρισε «διακυβέρνηση εντός εισαγωγικών» τους επτά μήνες που ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην εξουσία, ενώ επεσήμανε την ανάγκη να υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα με κορμό τη Νέα Δημοκρατία και μια θέση στο τραπέζι της συζήτησης για όλους όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στον διάλογο.

Ανδρέας Λυκουρέντζος: «Η εκπαίδευση είναι σημαντική υπόθεση για τη χώρα»

Ο κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, από την πλευρά του, χαρακτήρισε την εκπαίδευση ως τον πιο σημαντικό τομέα της χώρας και υπογράμμισε ότι με μετριοπάθεια και με υπευθυνότητα η Νέα Δημοκρατία μπορεί να αναδείξει τα μεγάλα προβλήματα στην εκπαίδευση στην Αρκαδία. Παράλληλα, τόνισε ότι το κόμμα παροτρύνει τους εκπαιδευτικούς να μην παρασυρθούν σε ακραίες συμπεριφορές και εξήρε για άλλη μία φορά τη σημασία της μόρφωσης για ολόκληρη τη χώρα.

Εύη Τατούλη: «Η Νέα Δημοκρατία, υποθηκοφύλακας του καλού του τόπου»

Η κυρία Τατούλη, απευθυνόμενη στην κυρία Βούλτεψη, αναφέρθηκε στη στενή σχέση και στη συνεχή επικοινωνία με τους πολίτες που αποτελεί, όπως είπε, τον πυρήνα του κόμματος, το οποίο χαρακτήρισε ως υποθηκοφύλακα του καλού του τόπου, ενώ προσδιόρισε το διακύβευμα των εκλογών στην ανάγκη η ΝΔ να επαναπροσεγγίσει την ανάκτηση της αξιοπιστίας ολόκληρου του πολιτικού συστήματος. Τέλος, υπογράμμισε την ανάγκη αν προκύψει συγκυβέρνηση, αυτή να θεμελιωθεί επάνω στην προγραμματική σύγκλιση, προκειμένου να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα του τελευταίου επταμήνου.

από το ArcadiaPortal.gr

[ot-video][/ot-video]

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here