Δηλώσεις Αντώνακα και Κοσκολού για το αποτελέσμα στην Πύλο και το κρίσιμο παιχνίδι με την Λέρνα

0
219

Για την αναμέτρηση με την Πύλο και την ήττα της ομάδας του αλλά και για το παιχνίδι “τελικό” που ακολουθεί με την Ένωση Λέρνας, μίλησε ο Παναγιώτης Αντώνακας και ο Δημήτρης Κοσκολός αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Τσικλητήρα.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Αντώνακας:

Για την ήττα: ”Το ξέραμε εξ αρχής ότι το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Η ήττα για εμένα ήταν βαριά όμως η ομάδα είναι κουρασμένη και αυτό φάνηκε και από το προηγούμενο παιχνίδι. Υπάρχει πλέον ακόμα ένας αγώνας με την Λέρνα και εκεί θα τα δώσουμε όλα καθώς γνωρίζουμε πως θα παίξουμε το τελευταίο μας χαρτί για την άνοδο γιατί είναι ένας παιχνίδι τελικός”.

[blockquote style=”1″]Παναγιώτης Αντώνακας: «Θα καταθέσουμε και την ψυχή μας για την άνοδο»[/blockquote]

Για το αν τους επηρέασε το φυσικό χορτάρι: ”Μπήκαν πιο δυνατά από εμάς, εκμεταλλεύτηκαν τον παράγοντα της έδρας, ήταν πιο αποφασισμένοι και με την κούραση που είχε η ομάδας μας και σε συνδυασμό με το χορτάρι που ήταν βαρύ καθώς εμείς έχουμε συνηθίσει να αγωνιζόμαστε σε πλαστικό γήπεδο ήταν αρκετά για να χάσουμε τελικά το ματς και ο Τσικλητήρας να πάρει την νίκη”.

Για το παιχνίδι με την Λέρνα: ”Ξεκουραζόμαστε και την Κυριακή πάμε στην Λέρνα και τα δίνουμε όλα για όλα. Είμαστε αποφασισμένοι να καταθέσουμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο για μπορέσουμε να ανεβάσουμε την Δόξα στην Εθνική κατηγορία”.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κοσκολός:

Για την ήττα και το παιχνίδι ”τελικός” που ακολουθεί με την Λέρνα: ”Σίγουρα το ματς σήμερα δεν πήγε όπως θα θέλαμε να πάει και να σφραγίσουμε την άνοδο μας στην Γ’ Εθνική που είναι ο στόχος μας. Η Πύλος έδειξε ότι το ήθελε το παιχνίδι περισσότερο. Χάσαμε μία από τις δύο ευκαιρίες που είχαμε για να τελειώσουμε με την άνοδο όμως πάμε την άλλη Κυριακή στην Λέρνα όπου και αυτή θέλουν το ματς για να ανέβουν. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουν την τελευταία αγωνιστική.

[blockquote style=”1″]Δημήτρης Κοσκολός: «Έχουμε την αξία σαν ομάδα για να τα καταφέρουμε»[/blockquote]

Δυστυχώς η ομάδα δεν έδειξε το πρόσωπο που είχε δείξει στα προηγούμενα παιχνίδια και το πάθος που είχε δείξει μέχρι στιγμής στα μπαράζ. Ίσως να έπαιξε το ρόλο της και η κούραση όμως αυτή την στιγμή δεν ψάχνουμε δικαιολογίες ούτε σκύβουμε το κεφάλι έχουμε πάει πολύ καλά στα μπαράζ και έχουμε ακόμα ένα ματς για να σφραγίσουμε την άνοδο μας”.

Για την σωματική κούραση και την πνευματική διαχείριση για το παιχνίδι της που ακολουθεί: ”Κούραση σωματική έχουν όλες οι ομάδες. Δεν είμαστε επαγγελματίες να παίζουμε Τετάρτη, Κυριακή από κει και πέρα εμείς έχουμε ξαναπαίξει μέσα στην χρονιά ματς τελικούς όπως το τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας η το τελικό του πρωταθλήματος με τον Πανθυρεατικό για το ποιός θα βγει πρωταθλητής και δείξαμε ότι έχουμε την ομάδα, τους παίχτες και την ψυχή να ανταπεξέλθουμε σε αυτό τον αγώνα και θεωρώ πως το ίδιο θα κάνουμε και την άλλη Κυριακή στην Λέρνα γιατί έχουμε και την αξία σαν ομάδα να το αποδείξουμε έστω και την τελευταία αγωνιστική για το ποιος αξίζει να πάρει την άνοδο μαζί με την Πύλο”.

από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here