ΑρχικήΑΣΤΕΙΑΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Με κατηγορούν πολλοί συμπολίτες μου ότι λέω ψέμματα.
Δεν ισχύει αυτό…δεν λέω ψέμματα , απλά κάνω απόκρυψη της αλήθειας !!!

Αυτή η βαρύγδουπη και πολύ σημαντική δήλωση έγινε από δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας του Δήμου Μεγαλόπολης στο προχθεσινό Δ.Σ.

Δεν ξέρω αν είναι να γελάμε με την δήλωση αυτή η να γελάμε με τα χάλια μας σε αυτή την πόλη πλέον.
Το σίγουρο είναι ότι δεν βρέθηκε κανένας να βάλει τα πράγματα στην θέση τους και να εφαρμόσει τους νόμους, τους κανονισμούς και πάνω από όλα να εφαρμόσει την κοινή λογική η οποία δυστυχώς έχει χαθεί τελείως στην Μεγαλόπολη!!

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΣΧΥΝΤΟΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

  2. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΣΧΥΝΤΟΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

  3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΣΧΥΝΤΟΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

  4. ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΣΧΥΝΤΟΙ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

  5. Σε λίγες μέρες θα μάθετε οτι την αλήθεια την αποκρύπτει πρώτα ο Δήμαρχος και μετά αποσιωπά ο παραπάνω δημοτικός σύμβουλος . θα σκάσει βόμβα μεγατόνων τι γίνεται με το δρόμο και θα ξεφτιλιστούν όλοι τους !

  6. Σε λίγες μέρες θα μάθετε οτι την αλήθεια την αποκρύπτει πρώτα ο Δήμαρχος και μετά αποσιωπά ο παραπάνω δημοτικός σύμβουλος . θα σκάσει βόμβα μεγατόνων τι γίνεται με το δρόμο και θα ξεφτιλιστούν όλοι τους !

  7. Σε λίγες μέρες θα μάθετε οτι την αλήθεια την αποκρύπτει πρώτα ο Δήμαρχος και μετά αποσιωπά ο παραπάνω δημοτικός σύμβουλος . θα σκάσει βόμβα μεγατόνων τι γίνεται με το δρόμο και θα ξεφτιλιστούν όλοι τους !

  8. Σε λίγες μέρες θα μάθετε οτι την αλήθεια την αποκρύπτει πρώτα ο Δήμαρχος και μετά αποσιωπά ο παραπάνω δημοτικός σύμβουλος . θα σκάσει βόμβα μεγατόνων τι γίνεται με το δρόμο και θα ξεφτιλιστούν όλοι τους !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
790ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ