Δεύτερη συνεδρίαση για την δίκη Τσιριγώτη-Μπούρα στο Ναύπλιο

0
1498

Δεύτερη συνεδρίαση στο Ναύπλιο σήμερα Παρασκευή για την δίκη με τα έργα στην Μεγαλόπολη , με κατηγορούμενους τους πρώην Δημάρχους Τσιριγώτη, Μπούρα και δημοτικούς συμβούλους.

Σήμερα Παρασκευή 15 Ιουνίου λοιπόν κατέθεσαν ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης Διονύσιος Παπαδόπουλος, 2 ιερείς της Μεγαλόπολης , νυν και πρώην πρόεδροι χωριών, μάρτυρες υπεράσπισης, οι οποίοι απαντούσαν σε ερωτήσεις των δικαστών για το αν έχουν γίνει τα επίμαχα έργα στις περιοχές τους.

Η προσπάθεια που γίνεται από την πλευρά των δικηγόρων των κατηγορουμένων, είναι να αποδειχθεί στο δικαστήριο ότι τα περισσότερα έργα που αναφέρονται στο κατηγορητήριο έχουν κατασκευαστεί και ότι τα υπόλοιπα έχουν γίνει σε άλλες τοποθεσίες ισόποσης αξίας χωρίς να έχει ζημιωθεί οικονομικά ο Δήμος.
Είχαν προηγηθεί οι καταθέσεις μαρτύρων που είχαν κληθεί από το δικαστήριο που δεν κατάφεραν να πείσουν περί του αντιθέτου.

Την Δευτέρα 18 Ιουνίου θα συνεχιστεί η δίκη με τις καταθέσεις των κατηγορουμένων και πιθανόν να τελειώσει η δίκη. Δεν γνωρίζουμε πότε θα υπάρξει απόφαση.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here