Δεύτερη νίκη για τα χρυσά κορίτσια του “Πελασγού”

0
1030

Την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχαν οι γυναίκες του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» επί ενός εκ των διεκδικητών του πρωταθλήματος «ΑΡΙΣ» Καλαμάτας και μάλιστα με μεγάλη διάφορα.

Την Κυριακή στο κλειστό της Μεγαλόπολης τα κορίτσια του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» ήθελαν πρώτα τη νίκη και δεύτερο μια καλή διαφορά που ίσως παίξει ρόλο στην τελική βαθμολογία. Τα κατάφεραν και τα δύο αποδίδοντας ταυτόχρονα ωραίο μπάσκετ στο περισσότερο μέρος του αγώνα παίρνοντας διαφορά εικοσιτεσσάρων (24) πόντων που θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη αν ήθελε το προπονητικό τιμ .

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα της Μεγαλόπολης να κινείται σε μεγάλες ταχύτητες στην επίθεση σημειώνοντας στο πρώτο δεκάλεπτο 23 πόντους παίρνοντας μάλιστα σκορ από όλη την πεντάδα. Το δεύτερο δεκάλεπτο κύλησε σε πιο χαμηλούς ρυθμούς και οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ35- 25.
Όλοι περίμεναν την αντίδραση της Καλαματιανής ομάδας που και φέτος έχει βλέψεις για Την κατάκτηση του γυναικείου πρωταθλήματος αλλά οι αθλήτριες του ¨ΠΕΛΑΣΓΟΥ¨ ανέβασαν και πάλι στροφές σε άμυνα και επίθεση καθηλώνοντας τον αντίπαλο, φτάνοντας την διαφορά στο τριάντα στους23 πόντους (55-32) .Στο τελευταίο δεκάλεπτο υπήρξε χαλάρωση χρησιμοποιήθηκαν όλες οι αθλήτριες για να έρθει το τέλος του αγώνα με σκορ 64-40.

Οι αθλήτριες του «ΠΕΛΑΣΓΟΥ» έκαναν μια καλή προπόνηση εν όψει της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα γίνει στη Μεγαλόπολη με την συμμετοχή της ¨ΕΡΜΙΟΝΗΣ¨ του ¨ ΕΣΠΕΡΟΥ¨ Πατρών και του ¨ΣΥΛΛΑ¨ ΑΙΔΗΨΟΥ.
Με τον ¨ΠΕΛΑΣΓΟ¨ αγωνίστηκαν : ΣΕΦΕΡΟΥ ΣΤ.-ΧΡΑΝΙΩΤΗ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΖΙΟΥΒΕΛΗ-ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ-ΤΣΙΝΤΩΝΗ-ΣΕΦΕΡΟΥ ΕΛ.-ΔΟΥΚΟΥΡΗ-ΜΙΧΟΛΙΑ-ΚΑΝΤΕΛΗ.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here