Δεύτερη μέρα κατάληψης για το Γυμνάσιο και Λύκειο Μεγαλόπολης

0
203

Για δεύτερη ημέρα το Γυμνάσιο – Λύκειο Μεγαλόπολης τελεί υπό κατάληψη από τους μαθητές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πιθανότερο είναι να ανοίξει κανονικά αύριο Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το Arcadia Portal με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Πάνο Πετρόπουλο, πληροφορήθηκε και για 4σελιδο γραπτό αίτημα των μαθητών το οποίο ακολουθεί ένα γενικό πλαίσιο βελτίωσης της εκπαίδευσης.

Τα προβλήματα τα οποία περιλαμβάνονται στο πλαίσιο των αιτημάτων των μαθητών είναι η καθαριότητα του σχολείου και η πρόσληψη προσωπικού για αυτόν τον σκοπό, καθώς επίσης και κάποια τεχνικά ζητήματα, όπως η κατασκευή ενός στεγάστρου.

Ο κ. Πετρόπουλος μας ενημέρωσε ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με τον δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Παπαδόπουλο ο οποίος θα επιληφθεί των θεμάτων, προκειμένου να συνεχιστεί η ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων.
Όσο για τα κενά στις θέσεις των εκπαιδευτικών, ο κ. Πετρόπουλος μας είπε ότι γίνονται συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου να μην υπάρχει πρόβλημα στη λειτουργία του σχολείου και ότι τα κενά έχουν καλυφθεί, ωστόσο απομένει να προσληφθεί φιλόλογος της Αγγλικής Γλώσσας.

Έφη Καστραντά από το ArcadiaPortal.gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here