ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

0
144

Η Ευρωπαϊκή συμμορία των χωρών «ΑΑΑ» (Αυστρία Λουξεμβούργο Γερμανία Γαλλία κ.α.) κατάφεραν να δημιουργήσουν τον άνθρωπο υπηρέτη της μηχανής, φέρνοντας το γρήγορο κέρδος και την υπερκατανάλωση.

Η Ελλάδα από το 1821 υπηρετεί την ομάδα των «ΑΑΑ» , μέσα από τις πολιτικές των κομμάτων (ρωσικό – γερμανικό – αγγλικό) συνεχίζοντας την εξυπηρέτηση των πολιτικών τους και όχι τα συμφέροντα της Ελλάδος .

Οι πολυμελείς οικογένειες δέχονται τα δεινά των αποφάσεων αυτής της πολιτικής. Στο πόλεμο αυτό προτείνουμε τη γνώση της αυτάρκειας ως θέση επιβίωσης και αντιμετώπισης της καθημερινότητας στον οικογενειακό προϋπολογισμό , δημιουργώντας μικρούς κήπους και μικρές μονάδες εκτροφής ζώων , την εκμετάλλευση της ενέργειας από αέρα ,νερό ,ήλιο και πυρήνα.

Τη γνώση της αυτάρκειας προτείνουμε στον οικονομολόγο πρωθυπουργό δίνοντας λύσεις για μια Ελλάδα ελεύθερη από τον Έβρο ως τη Κρήτη και όχι σκλάβα στο μηχανισμό ευρωπαϊκής αλληλεγγύης (μηχανισμός τοκογλυφίας ). Η δύναμη της πολυμελούς οικογένειας δίνει ανάπτυξη στο εργατικό, στο συνταξιοδοτικό και στη κατανάλωση, φέροντας χρήσιμα και σταθερά αποτελέσματα.

Ο Υπουργός εργασίας για μην χαρακτηριστεί ως ρατσιστής της ανάπτυξης και δούλος της νέας τάξης των χωρών «ΑΑΑ» θα πρέπει να αφήσει τα Πολυτεκνικά επιδόματα έξω από το πλαίσιο των 11 δις, για να μπορέσουν οι Τρίτεκνες οικογένειες να επιβιώσουν.

Οι 280.000 τρίτεκνες οικογένειες περιμένουν από τον πρωθυπουργό της ανάπτυξης κ. Σαμαρά εξαγγελία του δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδος στην έκθεση Θεσσαλονίκης.

Οι Τρίτεκνοι ζητούν από τους βουλευτές τη συνεργασία τους για την ανάδειξη των προβλημάτων της καθημερινότητας και τις δυσκολίες από τα δρακόντεια μέτρα των δανειστών μας.

Οι αγώνες δίνονται καθημερινά και η ευθύνη είναι ατομική και συλλογική , διότι όλοι μπορούν να προσφέρουν.

Ο πρόεδρος

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here