ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

0
170

Με δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε, ο Σύλλογος Τριών Τέκνων Μεγαλόπολης εκφράζει την δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που χειρίζεται η Κυβέρνηση το θέμα με το μοίρασμα τροφίμων.

Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου…

images (4)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο σύλλογος τριών τέκνων Μεγαλόπολης ο Αρκάς εκφράζει τη δυσαρέσκεια του προς τους Ευρωβουλευτές και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την διαδικασία για τα τρόφιμα. Ειδικότερα:
Ενώ η συζήτηση έχει ξεκινήσει από το 2012 στην Ευρωβουλή, ήρθε το 2014 και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δεν έχει το πλαίσιο δικαιολογητικών και την οικονομική δυνατότητα να εξασφαλίσει στους δικαιούχους τα τρόφιμα που όπως ορίζει ο νόμος δικαιούνται. Ο σύλλογός μας καταγγέλει την εκμετάλλευση της επιδοματικής πολιτικής με τον τρόπο εκμετάλλευσης σε ψηφοθηρική πολιτική. Με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση ενώ θα έπρεπε να φέρει το νομοσχέδιο για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας εξαγοράζει την φτώχεια- δυσαρέσκεια- αγωνία. Ο σύλλογος τριτέκνων ο Αρκάς δεν συμμετέχει σε κανένα πολιτικό σχήμα στηρίζει τη δημοκρατία, την ισότητα και την ισονομία.
Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του συλλόγου βοήθησαν στη δραστηριότητά του και με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδρομή στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, όπου τα παιδιά πέρασαν μια χαρούμενη ημέρα και οι μεγάλοι ευχαριστήθηκαν από τη δράση του συλλόγου. Η δυναμική του Δ.Σ. του συλλόγου στηρίζεται στην παρουσία των μελών και στη συνεργασία και στήριξη των φίλων του συλλόγου.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here