ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

0
183

Σε συνέχεια της από 16.06.2010 επιστολής του κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας, προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Μπεγλίτη, με την οποία ο βουλευτής ζητούσε την παραχώρηση της Νοσηλευτικής Πτέρυγας του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Τρίπολης στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο «Η Ευαγγελίστρια» για τη στέγαση της 2ης Παθολογικής Κλινικής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την Παρασκευή, 02.07.2010, μετά από πρόσκληση του Υπουργού.
Στη συνάντηση, ο κ. Π.Μπεγλίτης, δεσμεύτηκε για την άμεση έναρξη της διαδικασίας για την παραχώρηση της Νοσηλευτικής Πτέρυγας του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Τρίπολης στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο «Η Ευαγγελίστρια», αφού αναγνώρισε ότι η υπάρχουσα Παθολογική Κλινική του Παναρκαδικού, αδυνατεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες που προκύπτουν από το μεγάλο αριθμό των περιστατικών, αφού το Νοσοκομείο εξυπηρετεί ασθενείς, από όλη την περιοχή της Πελοποννήσου.
Τέλος, ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει στις απαραίτητες εκείνες συνεννοήσεις, ώστε η περίθαλψη των στρατευσίμων και η λειτουργία των υπηρεσιών του 411ΓΣΝ να συνεχιστούν απρόσκοπτα.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here