ΑρχικήΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ!

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
Μεγαλόπολη    22/02/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φαίνεται ότι ο τέως δήμαρχος Μεγαλόπολης έχει τη δική του πρωτότυπη άποψη για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και τον τρόπο ελέγχου της πλειοψηφίας. Υπηρετεί μια ισοπεδωτική κατεδαφιστική και μηδενιστική αντίληψη που εξαντλείται στην υπονόμευση, την παραπληροφόρηση, τον αποπροσανατολισμό, με στόχο τη φθορά της πλειοψηφίας, αλλά και την καθυστέρηση ή ακόμη και την ακύρωση έργων άκρως απαραίτητων, ώριμων και με εξασφαλισμένους πόρους (Νέο Δημαρχείο, Αρχαίο Θέατρο, Φ/Β Πάρκο, κέντρο νεότητας, Παλαιοντολογικό Μουσείο, υδατόφραγμα Κομπόνας, Επιχειρηματικό Πάρκο, έργα ύδρευσης 2.000.000€, πηγή Σαββαλά 4.000.000€, έργα αποχέτευσης, έργα πόσιμου νερού, έργα εξοικονόμησης ενέργειας (σχολεία).Ένας και μοναδικός είναι ο στόχος του τέως Δημάρχου! Να μη γίνει κανένα έργο από την παρούσα Δημοτική Αρχή!
Σεβόμαστε την απέλπιδα προσπάθεια που καταβάλει η αντιπολίτευση και να βρει διάφορα ‘’πατήματα’’ για να την υποστηρίξει αλλά αυτό δε θα πρέπει να είναι ενάντια στη λογική και στο καλό του τόπου.  Θα προτιμούσαμε από την αντιπολίτευση να συμβάλει με τις ιδέες της στην γρηγορότερη επίτευξη αυτών των έργων μέσα από δημιουργικό διάλογο. Όταν όμως στερεύουν οι ιδέες αρχίζει η λασπολογία..Λυπούμαστε πολύ αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε το δρόμο που ακολουθούν.
Όλοι γνωρίζουν πια ότι εκτός από πολιτικές και επικοινωνιακές εντυπώσεις, που με ιδιαίτερο ζήλο κάποιοι καλλιεργούν νυχθημερόν, υπάρχει και η ουσία, δηλαδή το πραγματικό έργο όλων μας.
Όλοι γνωρίζουν ότι εκτός από τις μεγαλόστομες και “ανέξοδες” καταγγελίες, εκτός από το “θέατρο” των συνεχών ελιγμών και τακτικισμών, υπάρχει και το πεδίο της πραγματικής πολιτικής, στο οποίο όλα κρίνονται με βάση την ουσιαστική, τη χειροπιαστή συμβολή του καθενός στην αντιμετώπιση και την επίλυση των τοπικών μας προβλημάτων.Όλοι γνωρίζουν ποιοι και πως υποθήκευσαν το μέλλον του τόπου μας με τον υπερδανεισμό και τις σπατάλες. Μόνο για την Τ/Θ ο Δήμος καταβάλλει 750.000€ τοκοχρεολύσια/έτος, χρέη στη ΔΕΗ 250.000€, για δικαστικές αποζημιώσεις 90.000€, πρόστιμα στη ΔΕΠΑ 500.000€, αδιαφανή διαχείριση 1.500.000 € του ειδικού τέλους της ΔΕΗ και των 300.000€ των έκτακτων ειδικευμένων απαλλοτριώσεων του Ανθοχωρίου  και τόσα άλλα…Η παρούσα Δημοτική Αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν οι παρενέργειες της κρίσης, να νοικοκυρευτούν τα οικονομικά του Δήμου από την άφρονα διαχείριση του παρελθόντος και συγχρόνως να δοθεί προοπτική ανάπτυξης στον τόπο μας.
Όσον αφορά τα τέλη, αυτά που πληρώνουν οι πολίτες και την παραπληροφόρηση που υπάρχει, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι η σημερινή πλειοψηφία όχι μόνο έκανε μειώσεις στην προσπάθεια προσαρμογής με τα τιμολόγια των άλλων Δημοτικών Ενοτήτων Γόρτυνος και Φαλαισίας, αλλά τα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.Θα πρέπει όμως ο τέως δήμαρχος να πει την αλήθεια για τις αυξήσεις που ο ίδιος επέβαλλε στα ανταποδοτικά τέλη ήτοι:
–    Ύδρευση  από το 1998 έως το 2006 το ποσοστό αύξησης ήταν 67,02 %.
–    Αποχέτευση  από το 1999 έως το 2006 το ποσοστό αύξησης ήταν 44,19%.
–    Τέλη Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού από το 1998 έως το 2006 το ποσοστό αύξησης ήταν 53,30%.
–    Φόρος Ηλεκτροδοτούμενων χώρων Ν.1828/89 από το 1998 έως το 2006 το ποσοστό αύξησης ήταν 125%.
–    Τέλη Κοιμητηρίων από το 1999 έως το 2006 το ποσοστό αύξησης ήταν 67,34%.
–    Κοινόχρηστοι χώροι από το 1998 έως το 2006 το ποσοστό αύξησης ήταν 65,73%.    Αγαπητοί συμπολίτες η σημερινή Δημοτική Αρχή μιλά άμεσα, ειλικρινά και τεκμηριωμένα στο Δημοτικό Συμβούλιο και πάνω στο τραπέζι για όλα τα θέματα και τις ανάγκες της καθημερινότητας, για τα βραχυπρόθεσμα και για τα μακροπρόθεσμα έργα που αναφέρονται στον Καλλικρατικό Δήμο μας. Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες και την δύσκολη οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών και δεν λαϊκίζουμε.
     Κανείς δεν μπορεί να υπονομεύσει το έργο μας. Κυρίως όμως, κανείς δεν μπορεί να κάμψει την ισχυρή μας θέληση και την αποφασιστικότητά μας. Άλλωστε οι δυσμενείς περιστάσεις δεν επιτρέπουν παίγνια μικρών σκοπιμοτήτων, επικοινωνιακών τεχνασμάτων και προσωπικών υπολογισμών.                                     
Εκ του ] ]>

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

72 ΣΧΟΛΙΑ

 1. H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ . ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥΣ , ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟΚΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ , ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ , ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ , ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ . Η ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

 2. H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ . ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥΣ , ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟΚΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ , ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ , ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ , ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ . Η ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

 3. H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ . ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥΣ , ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟΚΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ , ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ , ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ , ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ . Η ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

 4. H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ , ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ . ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥΣ , ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟΚΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ , ΤΗ ΜΙΣΗ ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ , ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ , ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ . Η ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.

 5. Για το πρώτο σχόλιο έχω να πω ότι ,πράγματι η πόλη έχει αυτές τις πληγές εδώ και πολλά χρόνια άλλα είναι ανώφελο να παίζουμε την κολοκυθιά ρε παιδιά το ΜΠΟΥΡΑΣ-ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ έχει καταντήσει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,το μη χείρον βέλτιστον δλδ…για την οικονομική κρίση δηλαδή φταίει και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και οσο κυβέρνησαν και όσο ήταν αντιπολίτευση ο καθένας τους….(το φέρνω σαν παράδειγμα γιατί επ’αυτού έχει ξυπνήσει ο κόσμος) Αντίστοιχα και για τα προβλήματα της πόλης φταίνε και οι δύο…ελπίζω μόνο οι συμπολίτες μου να μην μπουν στο τρυπάκι του δι-συνδυασμού!!! Dr.Lecter

 6. Για το πρώτο σχόλιο έχω να πω ότι ,πράγματι η πόλη έχει αυτές τις πληγές εδώ και πολλά χρόνια άλλα είναι ανώφελο να παίζουμε την κολοκυθιά ρε παιδιά το ΜΠΟΥΡΑΣ-ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ έχει καταντήσει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,το μη χείρον βέλτιστον δλδ…για την οικονομική κρίση δηλαδή φταίει και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και οσο κυβέρνησαν και όσο ήταν αντιπολίτευση ο καθένας τους….(το φέρνω σαν παράδειγμα γιατί επ’αυτού έχει ξυπνήσει ο κόσμος) Αντίστοιχα και για τα προβλήματα της πόλης φταίνε και οι δύο…ελπίζω μόνο οι συμπολίτες μου να μην μπουν στο τρυπάκι του δι-συνδυασμού!!! Dr.Lecter

 7. Για το πρώτο σχόλιο έχω να πω ότι ,πράγματι η πόλη έχει αυτές τις πληγές εδώ και πολλά χρόνια άλλα είναι ανώφελο να παίζουμε την κολοκυθιά ρε παιδιά το ΜΠΟΥΡΑΣ-ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ έχει καταντήσει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,το μη χείρον βέλτιστον δλδ…για την οικονομική κρίση δηλαδή φταίει και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και οσο κυβέρνησαν και όσο ήταν αντιπολίτευση ο καθένας τους….(το φέρνω σαν παράδειγμα γιατί επ’αυτού έχει ξυπνήσει ο κόσμος) Αντίστοιχα και για τα προβλήματα της πόλης φταίνε και οι δύο…ελπίζω μόνο οι συμπολίτες μου να μην μπουν στο τρυπάκι του δι-συνδυασμού!!! Dr.Lecter

 8. Για το πρώτο σχόλιο έχω να πω ότι ,πράγματι η πόλη έχει αυτές τις πληγές εδώ και πολλά χρόνια άλλα είναι ανώφελο να παίζουμε την κολοκυθιά ρε παιδιά το ΜΠΟΥΡΑΣ-ΤΣΙΡΙΓΩΤΗΣ έχει καταντήσει ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,το μη χείρον βέλτιστον δλδ…για την οικονομική κρίση δηλαδή φταίει και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και οσο κυβέρνησαν και όσο ήταν αντιπολίτευση ο καθένας τους….(το φέρνω σαν παράδειγμα γιατί επ’αυτού έχει ξυπνήσει ο κόσμος) Αντίστοιχα και για τα προβλήματα της πόλης φταίνε και οι δύο…ελπίζω μόνο οι συμπολίτες μου να μην μπουν στο τρυπάκι του δι-συνδυασμού!!! Dr.Lecter

 9. ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ Δ.Σ. ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ Η ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΠΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ .

 10. ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ Δ.Σ. ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ Η ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΠΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ .

 11. ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ Δ.Σ. ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ Η ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΠΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ .

 12. ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ Δ.Σ. ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ Η ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΠΟΣΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ .

 13. Καλύτερα αντί να κράζουμε στα blog,να πηγαίνουμε και να μιλάμε με διάθεση διαλόγου στο ίδιο το Δ.Σ….η κριτική είναι το όπλο του λαού(μετά την ψήφο που ούτως ή άλλως πάει στράφι χαχα),καλύτερα να το χρησιμοποιήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση!
  Dr.Lecter

 14. Καλύτερα αντί να κράζουμε στα blog,να πηγαίνουμε και να μιλάμε με διάθεση διαλόγου στο ίδιο το Δ.Σ….η κριτική είναι το όπλο του λαού(μετά την ψήφο που ούτως ή άλλως πάει στράφι χαχα),καλύτερα να το χρησιμοποιήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση!
  Dr.Lecter

 15. Καλύτερα αντί να κράζουμε στα blog,να πηγαίνουμε και να μιλάμε με διάθεση διαλόγου στο ίδιο το Δ.Σ….η κριτική είναι το όπλο του λαού(μετά την ψήφο που ούτως ή άλλως πάει στράφι χαχα),καλύτερα να το χρησιμοποιήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση!
  Dr.Lecter

 16. Καλύτερα αντί να κράζουμε στα blog,να πηγαίνουμε και να μιλάμε με διάθεση διαλόγου στο ίδιο το Δ.Σ….η κριτική είναι το όπλο του λαού(μετά την ψήφο που ούτως ή άλλως πάει στράφι χαχα),καλύτερα να το χρησιμοποιήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση!
  Dr.Lecter

 17. Τσαπρρρρρ….κιτς κιτς…τώρα που τα έγραψες στο blog του Πάνου ο Δήμαρχος και ο Τσιριγώτης τα είδαν σίγουρα χαχαχα ρε σκέψου λίγο πρώτα! Άει μίλα στο δημοτικό συμβούλιο να ακουστείς από τους ίδιους!(και δεν λέω να πάρεις το λόγο γιατί δεν ξέρψ αν είναι θεσμοθετημένο κάτι τέτοιο,που λογικά είναι.Αλλά να τους πιάσεις και να τους μιλήσεις)Dr.Lecter!

 18. Τσαπρρρρρ….κιτς κιτς…τώρα που τα έγραψες στο blog του Πάνου ο Δήμαρχος και ο Τσιριγώτης τα είδαν σίγουρα χαχαχα ρε σκέψου λίγο πρώτα! Άει μίλα στο δημοτικό συμβούλιο να ακουστείς από τους ίδιους!(και δεν λέω να πάρεις το λόγο γιατί δεν ξέρψ αν είναι θεσμοθετημένο κάτι τέτοιο,που λογικά είναι.Αλλά να τους πιάσεις και να τους μιλήσεις)Dr.Lecter!

 19. Τσαπρρρρρ….κιτς κιτς…τώρα που τα έγραψες στο blog του Πάνου ο Δήμαρχος και ο Τσιριγώτης τα είδαν σίγουρα χαχαχα ρε σκέψου λίγο πρώτα! Άει μίλα στο δημοτικό συμβούλιο να ακουστείς από τους ίδιους!(και δεν λέω να πάρεις το λόγο γιατί δεν ξέρψ αν είναι θεσμοθετημένο κάτι τέτοιο,που λογικά είναι.Αλλά να τους πιάσεις και να τους μιλήσεις)Dr.Lecter!

 20. Τσαπρρρρρ….κιτς κιτς…τώρα που τα έγραψες στο blog του Πάνου ο Δήμαρχος και ο Τσιριγώτης τα είδαν σίγουρα χαχαχα ρε σκέψου λίγο πρώτα! Άει μίλα στο δημοτικό συμβούλιο να ακουστείς από τους ίδιους!(και δεν λέω να πάρεις το λόγο γιατί δεν ξέρψ αν είναι θεσμοθετημένο κάτι τέτοιο,που λογικά είναι.Αλλά να τους πιάσεις και να τους μιλήσεις)Dr.Lecter!

 21. Κι όμως και αυτό το Blog Το διαβάζουν και πολύ μάλιστα…βλέπεις ο Πάνος κατά την άποψή μου λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ που πονάνε πολλούς….
  Στο Δημοτικό συμβούλιο δυτυχώς δεν μπορούμε να πάμε….γιατί και να πάμε δεν θα κερδίσουμε τίποτα παρα μόνο θα χάσουμε….

 22. Κι όμως και αυτό το Blog Το διαβάζουν και πολύ μάλιστα…βλέπεις ο Πάνος κατά την άποψή μου λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ που πονάνε πολλούς….
  Στο Δημοτικό συμβούλιο δυτυχώς δεν μπορούμε να πάμε….γιατί και να πάμε δεν θα κερδίσουμε τίποτα παρα μόνο θα χάσουμε….

 23. Κι όμως και αυτό το Blog Το διαβάζουν και πολύ μάλιστα…βλέπεις ο Πάνος κατά την άποψή μου λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ που πονάνε πολλούς….
  Στο Δημοτικό συμβούλιο δυτυχώς δεν μπορούμε να πάμε….γιατί και να πάμε δεν θα κερδίσουμε τίποτα παρα μόνο θα χάσουμε….

 24. Κι όμως και αυτό το Blog Το διαβάζουν και πολύ μάλιστα…βλέπεις ο Πάνος κατά την άποψή μου λέει ΑΛΗΘΕΙΕΣ που πονάνε πολλούς….
  Στο Δημοτικό συμβούλιο δυτυχώς δεν μπορούμε να πάμε….γιατί και να πάμε δεν θα κερδίσουμε τίποτα παρα μόνο θα χάσουμε….

 25. Και κατι ακόμα, αφού υπάρχουμε τόσοι άνθρωποι με ιδέες αλλά και πραγματικό ενδιαφέρον για αυτόν τον τόπο, έχω να προτείνω κάτι ριζοσπαστικό.
  Να καταγράψουμε τι νομίζουμε ότι πρέπει να γίνει (ρεαλιστικο) και κάποιος από εμάς που δεν έχει πρόβλημα “δημοσιότητας” να τα προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο…
  Λοιπόν τι λέτε?

 26. Και κατι ακόμα, αφού υπάρχουμε τόσοι άνθρωποι με ιδέες αλλά και πραγματικό ενδιαφέρον για αυτόν τον τόπο, έχω να προτείνω κάτι ριζοσπαστικό.
  Να καταγράψουμε τι νομίζουμε ότι πρέπει να γίνει (ρεαλιστικο) και κάποιος από εμάς που δεν έχει πρόβλημα “δημοσιότητας” να τα προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο…
  Λοιπόν τι λέτε?

 27. Και κατι ακόμα, αφού υπάρχουμε τόσοι άνθρωποι με ιδέες αλλά και πραγματικό ενδιαφέρον για αυτόν τον τόπο, έχω να προτείνω κάτι ριζοσπαστικό.
  Να καταγράψουμε τι νομίζουμε ότι πρέπει να γίνει (ρεαλιστικο) και κάποιος από εμάς που δεν έχει πρόβλημα “δημοσιότητας” να τα προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο…
  Λοιπόν τι λέτε?

 28. Και κατι ακόμα, αφού υπάρχουμε τόσοι άνθρωποι με ιδέες αλλά και πραγματικό ενδιαφέρον για αυτόν τον τόπο, έχω να προτείνω κάτι ριζοσπαστικό.
  Να καταγράψουμε τι νομίζουμε ότι πρέπει να γίνει (ρεαλιστικο) και κάποιος από εμάς που δεν έχει πρόβλημα “δημοσιότητας” να τα προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο…
  Λοιπόν τι λέτε?

 29. Καλή η πρόταση σου,δεν είπα ότι δεν το βλέπει πολύς κόσμος το blog ,είπα ότι δεν ξέρεις αν το βλέπουν αυτοί για τους οποίους μιλάς…Dr.Lecter

 30. Καλή η πρόταση σου,δεν είπα ότι δεν το βλέπει πολύς κόσμος το blog ,είπα ότι δεν ξέρεις αν το βλέπουν αυτοί για τους οποίους μιλάς…Dr.Lecter

 31. Καλή η πρόταση σου,δεν είπα ότι δεν το βλέπει πολύς κόσμος το blog ,είπα ότι δεν ξέρεις αν το βλέπουν αυτοί για τους οποίους μιλάς…Dr.Lecter

 32. Καλή η πρόταση σου,δεν είπα ότι δεν το βλέπει πολύς κόσμος το blog ,είπα ότι δεν ξέρεις αν το βλέπουν αυτοί για τους οποίους μιλάς…Dr.Lecter

 33. αναγκάζομαι να κατεβάσω το σχόλιο των 20.44 γιατί περιέχει μέσα κατηγορίες σε πολλά ονόματα της πόλης μας χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις και να είναι από κάποιον επώνυμο.
  Η κίνηση μου αυτή δεν έχει να κάνει με λογοκρισία , απλά όποιος γράφει ονόματα θα πρέπει εγώ προσωπικά να γνωρίζω το δικό του όνομα.
  Σε περίπτωση που δεν γνωρίζω το όνομα , τολάχιστον εγώ προσωπικά δεν μπορώ να επιτρέψω για λόγους δεοντολογίας να αναφέρονται κατηγορίες για οποιοδήποτε όνομα!

 34. αναγκάζομαι να κατεβάσω το σχόλιο των 20.44 γιατί περιέχει μέσα κατηγορίες σε πολλά ονόματα της πόλης μας χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις και να είναι από κάποιον επώνυμο.
  Η κίνηση μου αυτή δεν έχει να κάνει με λογοκρισία , απλά όποιος γράφει ονόματα θα πρέπει εγώ προσωπικά να γνωρίζω το δικό του όνομα.
  Σε περίπτωση που δεν γνωρίζω το όνομα , τολάχιστον εγώ προσωπικά δεν μπορώ να επιτρέψω για λόγους δεοντολογίας να αναφέρονται κατηγορίες για οποιοδήποτε όνομα!

 35. αναγκάζομαι να κατεβάσω το σχόλιο των 20.44 γιατί περιέχει μέσα κατηγορίες σε πολλά ονόματα της πόλης μας χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις και να είναι από κάποιον επώνυμο.
  Η κίνηση μου αυτή δεν έχει να κάνει με λογοκρισία , απλά όποιος γράφει ονόματα θα πρέπει εγώ προσωπικά να γνωρίζω το δικό του όνομα.
  Σε περίπτωση που δεν γνωρίζω το όνομα , τολάχιστον εγώ προσωπικά δεν μπορώ να επιτρέψω για λόγους δεοντολογίας να αναφέρονται κατηγορίες για οποιοδήποτε όνομα!

 36. αναγκάζομαι να κατεβάσω το σχόλιο των 20.44 γιατί περιέχει μέσα κατηγορίες σε πολλά ονόματα της πόλης μας χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις και να είναι από κάποιον επώνυμο.
  Η κίνηση μου αυτή δεν έχει να κάνει με λογοκρισία , απλά όποιος γράφει ονόματα θα πρέπει εγώ προσωπικά να γνωρίζω το δικό του όνομα.
  Σε περίπτωση που δεν γνωρίζω το όνομα , τολάχιστον εγώ προσωπικά δεν μπορώ να επιτρέψω για λόγους δεοντολογίας να αναφέρονται κατηγορίες για οποιοδήποτε όνομα!

 37. Ανεβάζω ξανά το σχόλιο του ανώνυμου φίλου , έχοντας σβήσει τα επώνυμα που υπήρχαν….

  …………………………….
  Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε…

  Διστυχώς Δήμαρχε μας έπεισες μετά από 7 χρόνια θητείας ότι δεν έχεις όραμα δεν έχεις το θάρρος και την δύναμη να αντιπαλέψεις τα διαπλεκόμενά σου,δεν έχεις πολιτικό ορίζοντα ενός πολιτισμένου άντρός,και το λέω αυτό

  α)Γιατί δεν έδωσες οικογενειακό τάφο στον ——————;
  Ήταν καλύτερος ο ——- που παράτυπα πήρε και έκανε;

  β)Παρουσιάζεσαι ώς τιμωρός σε αυτούς που έχουν άλλη άποψη σε προσωπικά ή γενικά θέματα όπως την Κα Καντέλη που την τιμωρείτε γιατί δεν δέχτηκε να σας χαρίσει την περιουσία της για να βολέψετε τους δικούς σας ανθρώπους από την νέα χάραξη,

  γ)Παρουσιάζεται έργα ξένων σαν δικά σας διότι διστυχώς εσείς δεν έχεται έργα,’όπως το ψωτοβολταικό της Δ.Ε.Η,το φράγμα της κομπόνας(για να γλιτώνει η ΔΕΗ από το τέλος άρδευσης),Κ.Λ.Π…Κ.Λ.Π.

  Βαρέθηκα να σε ακούω και να προσπαθείς να μας πήσεις ότι κάνεις έργο.Βαρέθηκα να ακούω ότι γιά όλα φταίει ο Τσιριγώτης.Επάνω που πάμε να τον ξεχάσουμε τον Σπύρο όλο και κάτι γινεται από σένα και μας τον θυμίζεις.

  Μήπως είναι το ευχαριστώ γιατί δεν σου έκανε ένσταση στην πρώτη σου θητεία για το ασυμβίβαστο που λένε ότι είχες με την πληρωμη από τον παιδ. σταθμό;Αρκετά μας έχεις δουλέψει.Δεν βγήκες δήμαρχος για να τακτοποιήσεις τις δικές σου υποχρεώσεις.

  Αρκετα έχεις δώσει στόν ——— που δουλεύει η κόρη του ——-,

  Αρκετά μεροκάματα έχουν πάρη οι τριπολιτσιότες,αρκετά έχουν πάρει οι Αθηναίοι λογιστές των 2 δημοτ. επιχειρήσεων,αρκετά έχουν πάρει τα ξένα μελετητικά γραφεία,

  Αρκετά έχει πάρη η ———-,και τώρα τελευταία ακούω για κάτι οκτάμηνα-δίμηνα αν αληθεύει, στον δήμο από καλαμάτα.Θα τελειώσει η θητεία σου κι εσύ θα ονειρεύεσαι πώς κάνεις έργο στόν Δήμο, όπως και ο φίλος σου ο Σπύρος ότι θα ξαναγίνει Δήμαρχος.Δεν έχεις καταλάβει ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός πλέον.

  Πόσο θα ζώ ακόμα για να πληρώνω την τηλεθέρμανση του ——- και του ——–;

  Σέ λίγο που με την όλη οικονομική κατάσταση που υπάρχει ο κόσμος θα σας πάρει με τα γιαουρτάκια θα με θυμιθείς…

  Από έναν παλιό πρώην φίλο σου,,,,,έτσι απλά,,,και ανώνυμα για δικούς μου λόγους,…..

 38. Ανεβάζω ξανά το σχόλιο του ανώνυμου φίλου , έχοντας σβήσει τα επώνυμα που υπήρχαν….

  …………………………….
  Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε…

  Διστυχώς Δήμαρχε μας έπεισες μετά από 7 χρόνια θητείας ότι δεν έχεις όραμα δεν έχεις το θάρρος και την δύναμη να αντιπαλέψεις τα διαπλεκόμενά σου,δεν έχεις πολιτικό ορίζοντα ενός πολιτισμένου άντρός,και το λέω αυτό

  α)Γιατί δεν έδωσες οικογενειακό τάφο στον ——————;
  Ήταν καλύτερος ο ——- που παράτυπα πήρε και έκανε;

  β)Παρουσιάζεσαι ώς τιμωρός σε αυτούς που έχουν άλλη άποψη σε προσωπικά ή γενικά θέματα όπως την Κα Καντέλη που την τιμωρείτε γιατί δεν δέχτηκε να σας χαρίσει την περιουσία της για να βολέψετε τους δικούς σας ανθρώπους από την νέα χάραξη,

  γ)Παρουσιάζεται έργα ξένων σαν δικά σας διότι διστυχώς εσείς δεν έχεται έργα,’όπως το ψωτοβολταικό της Δ.Ε.Η,το φράγμα της κομπόνας(για να γλιτώνει η ΔΕΗ από το τέλος άρδευσης),Κ.Λ.Π…Κ.Λ.Π.

  Βαρέθηκα να σε ακούω και να προσπαθείς να μας πήσεις ότι κάνεις έργο.Βαρέθηκα να ακούω ότι γιά όλα φταίει ο Τσιριγώτης.Επάνω που πάμε να τον ξεχάσουμε τον Σπύρο όλο και κάτι γινεται από σένα και μας τον θυμίζεις.

  Μήπως είναι το ευχαριστώ γιατί δεν σου έκανε ένσταση στην πρώτη σου θητεία για το ασυμβίβαστο που λένε ότι είχες με την πληρωμη από τον παιδ. σταθμό;Αρκετά μας έχεις δουλέψει.Δεν βγήκες δήμαρχος για να τακτοποιήσεις τις δικές σου υποχρεώσεις.

  Αρκετα έχεις δώσει στόν ——— που δουλεύει η κόρη του ——-,

  Αρκετά μεροκάματα έχουν πάρη οι τριπολιτσιότες,αρκετά έχουν πάρει οι Αθηναίοι λογιστές των 2 δημοτ. επιχειρήσεων,αρκετά έχουν πάρει τα ξένα μελετητικά γραφεία,

  Αρκετά έχει πάρη η ———-,και τώρα τελευταία ακούω για κάτι οκτάμηνα-δίμηνα αν αληθεύει, στον δήμο από καλαμάτα.Θα τελειώσει η θητεία σου κι εσύ θα ονειρεύεσαι πώς κάνεις έργο στόν Δήμο, όπως και ο φίλος σου ο Σπύρος ότι θα ξαναγίνει Δήμαρχος.Δεν έχεις καταλάβει ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός πλέον.

  Πόσο θα ζώ ακόμα για να πληρώνω την τηλεθέρμανση του ——- και του ——–;

  Σέ λίγο που με την όλη οικονομική κατάσταση που υπάρχει ο κόσμος θα σας πάρει με τα γιαουρτάκια θα με θυμιθείς…

  Από έναν παλιό πρώην φίλο σου,,,,,έτσι απλά,,,και ανώνυμα για δικούς μου λόγους,…..

 39. Ανεβάζω ξανά το σχόλιο του ανώνυμου φίλου , έχοντας σβήσει τα επώνυμα που υπήρχαν….

  …………………………….
  Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε…

  Διστυχώς Δήμαρχε μας έπεισες μετά από 7 χρόνια θητείας ότι δεν έχεις όραμα δεν έχεις το θάρρος και την δύναμη να αντιπαλέψεις τα διαπλεκόμενά σου,δεν έχεις πολιτικό ορίζοντα ενός πολιτισμένου άντρός,και το λέω αυτό

  α)Γιατί δεν έδωσες οικογενειακό τάφο στον ——————;
  Ήταν καλύτερος ο ——- που παράτυπα πήρε και έκανε;

  β)Παρουσιάζεσαι ώς τιμωρός σε αυτούς που έχουν άλλη άποψη σε προσωπικά ή γενικά θέματα όπως την Κα Καντέλη που την τιμωρείτε γιατί δεν δέχτηκε να σας χαρίσει την περιουσία της για να βολέψετε τους δικούς σας ανθρώπους από την νέα χάραξη,

  γ)Παρουσιάζεται έργα ξένων σαν δικά σας διότι διστυχώς εσείς δεν έχεται έργα,’όπως το ψωτοβολταικό της Δ.Ε.Η,το φράγμα της κομπόνας(για να γλιτώνει η ΔΕΗ από το τέλος άρδευσης),Κ.Λ.Π…Κ.Λ.Π.

  Βαρέθηκα να σε ακούω και να προσπαθείς να μας πήσεις ότι κάνεις έργο.Βαρέθηκα να ακούω ότι γιά όλα φταίει ο Τσιριγώτης.Επάνω που πάμε να τον ξεχάσουμε τον Σπύρο όλο και κάτι γινεται από σένα και μας τον θυμίζεις.

  Μήπως είναι το ευχαριστώ γιατί δεν σου έκανε ένσταση στην πρώτη σου θητεία για το ασυμβίβαστο που λένε ότι είχες με την πληρωμη από τον παιδ. σταθμό;Αρκετά μας έχεις δουλέψει.Δεν βγήκες δήμαρχος για να τακτοποιήσεις τις δικές σου υποχρεώσεις.

  Αρκετα έχεις δώσει στόν ——— που δουλεύει η κόρη του ——-,

  Αρκετά μεροκάματα έχουν πάρη οι τριπολιτσιότες,αρκετά έχουν πάρει οι Αθηναίοι λογιστές των 2 δημοτ. επιχειρήσεων,αρκετά έχουν πάρει τα ξένα μελετητικά γραφεία,

  Αρκετά έχει πάρη η ———-,και τώρα τελευταία ακούω για κάτι οκτάμηνα-δίμηνα αν αληθεύει, στον δήμο από καλαμάτα.Θα τελειώσει η θητεία σου κι εσύ θα ονειρεύεσαι πώς κάνεις έργο στόν Δήμο, όπως και ο φίλος σου ο Σπύρος ότι θα ξαναγίνει Δήμαρχος.Δεν έχεις καταλάβει ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός πλέον.

  Πόσο θα ζώ ακόμα για να πληρώνω την τηλεθέρμανση του ——- και του ——–;

  Σέ λίγο που με την όλη οικονομική κατάσταση που υπάρχει ο κόσμος θα σας πάρει με τα γιαουρτάκια θα με θυμιθείς…

  Από έναν παλιό πρώην φίλο σου,,,,,έτσι απλά,,,και ανώνυμα για δικούς μου λόγους,…..

 40. Ανεβάζω ξανά το σχόλιο του ανώνυμου φίλου , έχοντας σβήσει τα επώνυμα που υπήρχαν….

  …………………………….
  Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε…

  Διστυχώς Δήμαρχε μας έπεισες μετά από 7 χρόνια θητείας ότι δεν έχεις όραμα δεν έχεις το θάρρος και την δύναμη να αντιπαλέψεις τα διαπλεκόμενά σου,δεν έχεις πολιτικό ορίζοντα ενός πολιτισμένου άντρός,και το λέω αυτό

  α)Γιατί δεν έδωσες οικογενειακό τάφο στον ——————;
  Ήταν καλύτερος ο ——- που παράτυπα πήρε και έκανε;

  β)Παρουσιάζεσαι ώς τιμωρός σε αυτούς που έχουν άλλη άποψη σε προσωπικά ή γενικά θέματα όπως την Κα Καντέλη που την τιμωρείτε γιατί δεν δέχτηκε να σας χαρίσει την περιουσία της για να βολέψετε τους δικούς σας ανθρώπους από την νέα χάραξη,

  γ)Παρουσιάζεται έργα ξένων σαν δικά σας διότι διστυχώς εσείς δεν έχεται έργα,’όπως το ψωτοβολταικό της Δ.Ε.Η,το φράγμα της κομπόνας(για να γλιτώνει η ΔΕΗ από το τέλος άρδευσης),Κ.Λ.Π…Κ.Λ.Π.

  Βαρέθηκα να σε ακούω και να προσπαθείς να μας πήσεις ότι κάνεις έργο.Βαρέθηκα να ακούω ότι γιά όλα φταίει ο Τσιριγώτης.Επάνω που πάμε να τον ξεχάσουμε τον Σπύρο όλο και κάτι γινεται από σένα και μας τον θυμίζεις.

  Μήπως είναι το ευχαριστώ γιατί δεν σου έκανε ένσταση στην πρώτη σου θητεία για το ασυμβίβαστο που λένε ότι είχες με την πληρωμη από τον παιδ. σταθμό;Αρκετά μας έχεις δουλέψει.Δεν βγήκες δήμαρχος για να τακτοποιήσεις τις δικές σου υποχρεώσεις.

  Αρκετα έχεις δώσει στόν ——— που δουλεύει η κόρη του ——-,

  Αρκετά μεροκάματα έχουν πάρη οι τριπολιτσιότες,αρκετά έχουν πάρει οι Αθηναίοι λογιστές των 2 δημοτ. επιχειρήσεων,αρκετά έχουν πάρει τα ξένα μελετητικά γραφεία,

  Αρκετά έχει πάρη η ———-,και τώρα τελευταία ακούω για κάτι οκτάμηνα-δίμηνα αν αληθεύει, στον δήμο από καλαμάτα.Θα τελειώσει η θητεία σου κι εσύ θα ονειρεύεσαι πώς κάνεις έργο στόν Δήμο, όπως και ο φίλος σου ο Σπύρος ότι θα ξαναγίνει Δήμαρχος.Δεν έχεις καταλάβει ότι ο κόσμος δεν είναι χαζός πλέον.

  Πόσο θα ζώ ακόμα για να πληρώνω την τηλεθέρμανση του ——- και του ——–;

  Σέ λίγο που με την όλη οικονομική κατάσταση που υπάρχει ο κόσμος θα σας πάρει με τα γιαουρτάκια θα με θυμιθείς…

  Από έναν παλιό πρώην φίλο σου,,,,,έτσι απλά,,,και ανώνυμα για δικούς μου λόγους,…..

 41. a)ki egw auto ennow, oti oi “dimarxaioi|” to mono pou kanoun einai na parakolouthoun kiriws 3 blog!!!!! ths megalopolis…giati allo ergo den kanoun…
  b) oso gia ta onomata pou anefere o Anwnimos filos, egw tha tou pw mpravo..dioti epitelous kapoios estw ki etsi leei onomata kai den afinontai na ennoountai…kai epeidi apo oti fainete kserei polla, tha ton parakalousa estw kai me auton ton tropo na vgei kai na ta pei…

 42. a)ki egw auto ennow, oti oi “dimarxaioi|” to mono pou kanoun einai na parakolouthoun kiriws 3 blog!!!!! ths megalopolis…giati allo ergo den kanoun…
  b) oso gia ta onomata pou anefere o Anwnimos filos, egw tha tou pw mpravo..dioti epitelous kapoios estw ki etsi leei onomata kai den afinontai na ennoountai…kai epeidi apo oti fainete kserei polla, tha ton parakalousa estw kai me auton ton tropo na vgei kai na ta pei…

 43. a)ki egw auto ennow, oti oi “dimarxaioi|” to mono pou kanoun einai na parakolouthoun kiriws 3 blog!!!!! ths megalopolis…giati allo ergo den kanoun…
  b) oso gia ta onomata pou anefere o Anwnimos filos, egw tha tou pw mpravo..dioti epitelous kapoios estw ki etsi leei onomata kai den afinontai na ennoountai…kai epeidi apo oti fainete kserei polla, tha ton parakalousa estw kai me auton ton tropo na vgei kai na ta pei…

 44. a)ki egw auto ennow, oti oi “dimarxaioi|” to mono pou kanoun einai na parakolouthoun kiriws 3 blog!!!!! ths megalopolis…giati allo ergo den kanoun…
  b) oso gia ta onomata pou anefere o Anwnimos filos, egw tha tou pw mpravo..dioti epitelous kapoios estw ki etsi leei onomata kai den afinontai na ennoountai…kai epeidi apo oti fainete kserei polla, tha ton parakalousa estw kai me auton ton tropo na vgei kai na ta pei…

 45. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ . Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ . ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ. ΛΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ….

 46. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ . Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ . ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ. ΛΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ….

 47. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ . Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ . ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ. ΛΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ….

 48. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ . ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ . Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ . ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ. ΛΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ