ΑρχικήΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑΔελτίο τύπου από τον Δήμο Μεγαλόπολης για το θέμα με τον επιχειρηματία...

Δελτίο τύπου από τον Δήμο Μεγαλόπολης για το θέμα με τον επιχειρηματία και τα απορρίμματα στην πλατεία Μεγαλόπολης

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο κέντρο της Μεγαλόπολης, διαπιστώθηκε ότι είχε αποθέτει σάκους απορριμμάτων σε ήδη γεμισμένο κάδο που βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη, στην κεντρική πλατεία, παρ’ όλο που μπορούσε να τους αποθέσει σε διπλανό κάδο που ήταν εντελώς άδειος, με συνέπεια να πέσει μέρος του περιεχομένου τους στο έδαφος, προκαλώντας άσχημη εικόνα.

Σε προτροπή του κ. Δημάρχου να προβεί στη μεταφορά των απορριμμάτων του σε παρακείμενο κάδο, ο επιχειρηματίας αρνήθηκε ότι οι σάκοι απορριμμάτων ήταν της επιχείρησής του, ισχυρισμός ο οποίος αποδείχθηκε αβάσιμος. Κατόπιν αυτού, προέβη στην άμεση μεταφορά των απορριμμάτων του σε διπλανό κάδο, καθαρίζοντας το ρυπασμένο χώρο.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου μας δίνει καθημερινό αγώνα, συνήθως σε αντίξοες συνθήκες, για να διατηρήσει σε, όσο το δυνατόν ικανοποιητικότερο επίπεδο, την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και οδών, τόσο στην πόλη όσο και τις Κοινότητες του Δήμου μας.

Είναι εύλογο ότι τόσο οι πολίτες όσο και οι επιχειρηματίες έχουν χρέος να συνδράμουν με τον τρόπο τους, προς όφελος της δημόσιας υγείας και της καλαισθησίας του τόπου μας.

Πέραν των άλλων, έχουν χρέος απέναντι στους εργαζόμενους στον οδοκαθαρισμό, οι οποίοι δικαιούνται να εργάζονται με το σεβασμό που τους αξίζει.

Επειδή το παραπάνω συμβάν δεν είναι μοναδικό, καθώς τέτοιες συμπεριφορές έχουν επαναληφθεί, θα ήταν συνετό να είμαστε όλοι μας περισσότερο προσεκτικοί, προς όφελος του κοινού συμφέροντός μας.

Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Δήμος ήδη επεξεργάζεται την επικαιροποίηση του ισχύοντος Κανονισμού Καθαριότητας, που θα γνωστοποιηθεί με κάθε πρόσφορο μέσο και θα τηρηθεί απαρέγκλιτα από όλους μας.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Παναγιώτης Μανιάτης

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποιος διαπίστωσε ότι τα απορρίμματα τα είχε αποθέσει ο συγκεκριμένος χ επιχειρηματίας;
    Πως αποδείχθηκε ότι είναι αβάσιμος ο ισχυρισμός ότι δεν είναι δικά του;
    Έγινε έρευνα; έγινε προανάκριση; από ποιους;
    Έχουμε δημοτική αστυνομία και εισαγγελέα στην πόλη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ