Δελτίο τύπου από την Επόμενη Μέρα για την αποχή από την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος

0
146

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η παράταξη μας εξ αρχής ζήτησε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, να δίνονται οι εισηγήσεις των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης με όλα τα συνοδευτικά έγγραφα έγκαιρα και όπως προβλέπεται, έτσι ώστε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να έχουν το χρόνο να τα μελετήσουν, για να μπορέσουν να πάρουν ενεργά μέρος στη συνεδρίαση με τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις.

Δυστυχώς αγνοηθήκαμε και κληθήκαμε το Σάββατο 29 Νοεμβρίου να συζητήσουμε μεταξύ άλλων θεμάτων, το μείζον θέμα: «Κατάρτιση και Ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Μεγαλόπολης έτους 2014», έχοντας ουσιαστικά στη διάθεσή μας ένα μόνο απόγευμα να το επεξεργαστούμε.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να παίξουμε διακοσμητικό ρόλο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως είναι ο διακαής πόθος κάποιων που θέλουν να μετατρέψουν το Σώμα από ουσιαστική πηγή διαλόγου σε παθητικό ακροατή λογυδρίων και λιβελολογίας.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ τη μεθόδευση αυτή και εκφράζοντας ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, η παράταξή μας αποφάσισε ΑΠΟΧΗ από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014.
Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας, ζητούμε να ενημερωθεί ΕΓΓΡΑΦΩΣ το Σώμα για το νόμιμο χρόνο παραλαβής των εισηγήσεων για τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης.

Μεγαλόπολη 30 Νοεμβρίου 2014
Ι.Ν. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here