Δελτίο Τύπου από την Ανεξάρτητη Κίνηση Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΔΕΗ

0
738

Δελτίο Τύπου
Ανεξάρτητη Κίνηση Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΔΕΗ.
Για μια ακόμα φορά μαθαίνουμε τα νέα του Διοικητικού Συμβούλιου του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ από καταγγελίες μελών της μειοψηφίας στο Διοικητικό Συμβούλιο, και από το σωματείο εργαζομένων του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού.

Η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού έχει εδώ και χρόνια διαλέξει να κάνει προσλήψεις στον συνεταιρισμό με ένα και μόνο κριτήριο που δεν είναι άλλο από τις υψηλές γνωριμίες των νεοπροσλαμβανομένων με συνδικαλιστές υψηλών θέσεων ευθύνης όπως ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και ΕΤΕ ΔΕΗ, καθώς και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού χωρίς να σκέπτονται ούτε την ομαλή λειτουργιά του συνεταιρισμού αλλά ούτε πολύ περισσότερο την ανάπτυξη του.
Έτσι με αυτό τον τρόπο μπορούν και διώκονται οι παλιοί εργαζόμενοι και στην θέση τους έρχονται οι αρεστοί εργαζόμενοι.
Για να γίνουν όμως όλα αυτά η Διοίκηση του Συνεταιρισμού έχει και πρόσκαιρους συμμάχους τους Πρόεδρους και Γραμματείς των Τ.Δ.Ε οι οποίοι δείχνουν ότι έχουν μπερδεύει τον ουσιαστικό τους ρόλο μιας και όλοι γνωρίζουμε ότι ο ρόλος τους είναι άλλος.
Όταν δε τους ερωτούμαι ως οφείλουμε ως Συνεταιριστική παράταξη υπάρχει πάντα μια πάγια απάντηση Δεν Ξέρω, Δεν γνωρίζω, Θα Ενημερωθούμε και θα Απαντήσουμε.
Στη συνέχεια φυσικά επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.

Μαθαίνουμε επίσης ότι από την πλευρά της Διοίκησης του Συνεταιρισμού δεν έχει δοθεί καμιά απάντηση για ποιο λόγο δημιουργήθηκαν δυο λογιστήρια εξόδων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου τη αλήθεια θέλουν να κρύψουν από τους συνεταιριστές.
Αναρωτιόμαστε επίσης ποιος μπορεί να είναι ο λόγος ύπαρξης συμβουλευτικής εταιρίας η οποία και αμείβεται με 3.500 χιλιάδες Ευρώ το μήνα και τι κερδίζει ο Προμηθευτικός μας Συνεταιρισμούς από αυτούς.
Με όλα αυτά αγαπητοί συνάδελφοι του Διοικητικού Συμβουλίου του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού που γίνονται μην αναρωτιέστε γιατί υπάρχουν διαγραφές μελών από τον Συνεταιρισμό και όλο ένα τα μέλη μας μειώνονται από Διοικητικό Συμβούλιο σε διοικητικό Συμβούλιο.
Γιατί πολύ απλά κύριοι της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβούλιου φανήκατε για πολλοστή φορά κατώτεροι των περιστάσεων.

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Προσωπικού ΔΕΗ δηλώνει ότι θα είναι παρών στα δρώμενα του Συνεταιρισμού μας και θα συνεχίσει να αγωνίζεται όπως άλλωστε το κάνει από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της για την εξυγίανση και την ανάπτυξη του Συνεταιρισμού όπως τον θέλουν και τον οραματίζονται όλοι οι συνεταιριστές και όπως πραγματικά αξίζει σε όλους εμάς τους εν ενεργεία και τους συνταξιούχους συναδέλφους μας.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here