ΔΕΗ: Οι αθεόφοβοι έκοψαν το μισό δώρο Χριστουγέννων στους 8μηνίτες

0
1756

Αυτοί που κάθε μέρα κάθονται στις αναπαυτικές τους καρέκλες , στα κλιματιζόμενα γραφεία τους αξίας χιλιάδων ευρώ, αυτοί που κυκλοφορούν μετα πολυτελή υπηρεσιακά αυτοκίνητα τους, αυτοί που στεναχωριούνται όταν πέσει λίγο νερό η σκόνη στα πανάκριβα παπούτσια τους, πήραν απόφαση και έκοψαν το 50% του δώρου Χριστουγέννων από τους 8μηνίτες εργαζόμενους στην ΔΕΗ.

Αυτά τα στελέχη που εξακολουθούν να απολαμβάνουν τα προνόμια τους παρόλο που έχουν οδηγήσει την ΔΕΗ στα κόκκινα, αποφάσισαν ότι τα νέα παιδιά που δουλεύουν με 8μηνα στα ορυχεία και τους σταθμούς, μέσα στο κρύο και την λάσπη δεν πρέπει να πάρουν ολόκληρο το δώρο φέτος.

Λυπάμαι ειλικρινά που δουλεύω και εγώ σε αυτή την  επιχείριση που έχει τέτοια στελέχη. Που βρήκαν να κάνουν οικονομία και να εφαρμόσουν τους νόμους και την αυστηρότητα τους πάνω σε αυτή την κατηγορία εργαζομένων, τους 8μηνίτες , που μια ζωή τους ταλαιπωρούν με 1000 τρόπους.

Αυτές τις άγιες και γιορτινές μέρες επέλεξαν λοιπόν αυτοί οι ανεγκέφαλοι και απαράδεκτοι τύποι να συμπεριφερθούν με αυτό τον τρόπο σε αυτά τα παιδιά, που προσφέρουν το ίδιο και πολλές φορές περισσότερα από εμάς τους “μόνιμους εργαζόμενους”  αλλά καλούνται να παίρνουν πολύ λιγότερα χρήματα.

Συγχαρητήρια κύριοι! Άξιοι οι μισθοί σας! Δεν φτάνει που τα ξεπουλάτε όλα , έχετε τόσο θράσος να τιμωρείτε και νέα παιδιά χρονιάρες μέρες!

Θα πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να αντιδράσουμε άμεσα σε αυτή την ενέργεια, να ζητήσουμε να αποκατασταθεί η αδικία αυτή.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here