ΔΕΔΔΗΕ: Άφησαν τον Άκοβο και την Καμάρα χωρίς ρεύμα όλη την νύχτα

0
508

Λόγω της κακοκαιρίας έχουν σημειωθεί διακοπές ηλεκτροδότησης σε τμήματα του Ακόβου και της Καμάρας.

Οι κάτοικοι επικοινώνησαν με τον ΔΕΔΔΗΕ Μεγαλόπολης αλλά η απάντηση που πήραν ήταν, δεν μπορούμε τώρα το πρωί θα έρθουμε.

Είναι γεγονός ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την στελέχωση του τμήματος ΔΕΔΔΗΕ Μεγαλόπολης, το έχουμε επισημάνει πολλές φορές και εδώ στο Καφενείο.
Όμως είναι απαράδεκτο να μένουν χωρίς ρεύμα χωριά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.Είναι χειμώνας, είναι ορεινά χωριά και πως θα ζεσταθεί ο κόσμος;

Μάλιστα από πληροφορίες που έχουμε στον Άκοβο υπάρχει και πρόβλημα με ασθενή που έχει συσκευή οξυγόνου.Οι καταγγελίες που δεχθήκαμε είναι πολλές και οι κάτοικοι είναι εξοργισμένοι με την απάντηση που πήραν.

Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να καταλάβουν ότι το ρεύμα είναι ένα απαραίτητο αγαθό και δεν μπορούν να αφήνουν τους πολίτες χωρίς αυτό. Δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία ότι δεν υπάρχει προσωπικό, θα πρέπει άμεσα να καλυφθούν οι ελλείψεις για να μπορεί το συνεργείο να επεμβαίνει άμεσα.

Ενημέρωση άρθρου : Η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στον Άκοβο έγινε στις 08:30 σήμερα το πρωί , περίπου 12 ώρες δηλαδή οι κάτοικοι έμειναν χωρίς ρεύμα!

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here