ΑρχικήΑΡΘΡΑΔήμος Μεγαλόπολης: 60.000 ευρώ για «Εργασίες αντιμετώπισης της κατολίσθησης των πρανών...

Δήμος Μεγαλόπολης: 60.000 ευρώ για «Εργασίες αντιμετώπισης της κατολίσθησης των πρανών του Αρχαίου Θεάτρου»

Ο Δήμος Μεγαλόπολης θα προχωρήσει σε δημοπράτηση του έργου με τίτλο: «Εργασίες αντιμετώπισης της κατολίσθησης των πρανών του Αρχαίου Θεάτρου» ποσού 60.000€.

Η δημοπράτηση του έργου θα γίνει με ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής. Ο προϋπολογισμός
δημοπράτησης δεν θα υπερβαίνει την εγκρινόμενη πίστωση.

Το ποσό των 60.000,00€, προέρχεται από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών.

Ενημέρωση άρθρου 10/04/2017

Από το γραφείο του Δημάρχου Μεγαλόπολης, σχετικά με το θέμα  λάβαμε και σας παρουσιάζουμε τα εξής:

κ.Διαχειριστά,

Σχετικά με την χρηματοδότηση των 60.000 ευρώ για τα πρανή του Αρχαίου Θεάτρου από εθνικούς πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, και επειδή υπάρχει κίνδυνος παρανόησης, σας παραθέτουμε μια πολύ συνοπτική ενημέρωση:

  1. Αυτά τα χρήματα αποτελούν μόνο μια μικρή βοήθεια για αποκατάσταση ζημιών που επιβάρυναν την θέση των πρανών κατά τις έντονες βροχοπτώσεις του περσινού καλοκαιριού. Είναι ουσιαστικά μια έκτακτη βοήθεια αποκλειστικά γι΄αυτή την εργασία, όπως το είχε ζητήσει ο Δήμος, μικρό μέρος, ειδικά για το θέατρο του εν συνόλω 990.000 χρηματικού ποσού βοήθειας για αποκατάσταση ζημιών στον Δήμο Μεγαλόπολης.
  2. Οι βασικές και κύριες εργασίες αποκατάστασης είναι άλλες. Έχουν ξεκινήσει στη βάση Προγραμματικής του Δήμου με την Περιφέρεια και το Υπουργείο Πολιτισμού  και αφορούν στο ποσό των 450.000 ευρώ. Αυτές οι εργασίες που ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 2016 συνεχίζονται κανονικά, καθώς και πρόσφατα με απόφασή  του το  Δημοτικό Συμβουλίου πήρε απόφαση ανανέωσης της Προγραμματικής Σύμβασης.

Γραφείο Δημάρχου

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
792ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ