Δήμος Μεγαλόπολης: στην Μεγαλόπολη το EUROPEAN LEAGUE VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

0
287

Μετά την τεράστια επιτυχία και την συμμετοχή των πολιτών και δη των παιδιών της Μεγαλόπολης στην περσινή υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας, ο Δήμος Μεγαλόπολης σε συνεργασία με την Confederation European Volleyball (C.E.V) και την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) θα φιλοξενήσει εκ νέου το κορυφαίο και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος αθλητικό γεγονός όπως το European League (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) Volley γυναικών 2016.

Στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετέχουν τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των : ΕΛΛΑΔΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. Στην πόλη μας θα φιλοξενηθούν οι αγώνες του 3ου ομίλου το τριήμερο 9 ,10 και 11 Ιουνίου οι οποίοι θα έχουν και τηλεοπτική κάλυψη από την κρατική τηλεόραση (ΕΡΤ).

Η Εθνική μας ομάδα θα βρίσκετε στην πόλη μας από την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 όπου και θα πραγματοποιήσει το στάδιο της προετοιμασίας της.

Η Δημοτική Αρχή στηρίζει το αναβαθμισμένο πλέον European League (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) Volley γυναικών 2016 και στοχεύει σε μία ακόμη επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση, που θα κρατήσει ψηλά το ενδιαφέρον όλων των πολιτών για τον αθλητισμό, στηρίζοντας παράλληλα την γενικότερη ανάπτυξη στην πόλη μας αφού για τρεις μέρες θα βρίσκετε στο επίκεντρο της Ευρώπης.

Ο Εντεταλμένος

Δημοτικός Σύμβουλος Αθλητισμού

Αθανάσιος Δάρρας

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here