ΑΡΘΡΑΔήμος Μεγαλόπολης: Eπικεφαλής συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης αναλαμβάνει αγώνα υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων...

Δήμος Μεγαλόπολης: Eπικεφαλής συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης αναλαμβάνει αγώνα υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων εις βάρος των δημοτών

Mε 2 δελτία τύπου απάντησε ο Δήμος Μεγαλόπολης στην Κ.Ο. του ΚΚΕ Μεγαλόπολης και στην δημοτική παράταξη Επόμενη Μέρα , για το θέμα της διακοπής την ηλεκτροδότησης του δημοτικού αναμεταδότη στην Τσεμπερού.

Στα δελτία τύπου ο Δήμος Μεγαλόπολης έχει επισυνάψει και τους 4 τελευταίους λογαριασμούς ρεύματος του συγκεκριμένου ρολογιού της ΔΕΗ από τον Αύγουστο του 2014. Σύμφωνα με τον Δήμο Μεγαλόπολης από τα στοιχεία αυτά προκύπτει μεγάλη κατανάλωση ρεύματος .

Η πρώτη απάντηση  του Δήμου Μεγαλόπολης  προς την Επόμενη Μέρα έχει ως εξής:

Με αφορμή το δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου, ΄΄ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ΄΄, για την διακοπή της ηλεκτροδότησης του δημοτικού αναμεταδότη στη θέση Τσεμπερού, μετά από απόφαση του Δ.Σ., αναγκαζόμαστε σήμερα να απαντήσουμε για δύο λόγους:

Ο πρώτος για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και ο δεύτερος γιατί κατά την γνώμη μας προκύπτουν και θέματα ηθικής τάξης.

H νέα Δημοτική αρχή με την ανάληψη των καθηκόντων της προχώρησε τον μήνα Σεπτέμβριο στην ηλεκτρολογική αποσύνδεση και απόσυρση του κινητού οικίσκου ‘Isobox’ που φιλοξενούσε αναμεταδότες τηλεοπτικού σήματος λόγω έλευσης της πλατφόρμας «Digea» τον Ιούλιο του 2014. Παρέμεινε ο μετρητής της ΔΕΗ, σε αναμονή της ολοκλήρωσης εργασιών συντήρησης και τροποποίησης του εξοπλισμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2015.

Ο κ. Δήμαρχος από την αρχή της θητείας του είχε ενημερώσει για την πρόθεση της νέας Δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην διακοπή της ηλεκτροδότησης στη θέση Αγριακόνα ( Τσεμπερού) επειδή ο Δήμος πλήρωνε αρκετές χιλιάδες ευρώ στην ΔΕΗ για κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Την 1- 4-2015 σε συνεδρίαση του το Δ.Σ. αποφάσισε α) τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του χώρου μικρού λυόμενου οικίσκου και του ιστού που έχει ο Δήμος στην ιδιοκτησία του σε τρία ραδιόφωνα με την προϋπόθεση ότι κατέχουν όλες τις νόμιμες άδειες, β) να προχωρήσει στην διακοπή της παροχής ρεύματος στο συγκεκριμένο χώρο του οικίσκου και ο Δήμος στο εξής δεν θα είναι υπόχρεος σε οποιαδήποτε λειτουργικό κόστος του συγκεκριμένου χώρου και του οικίσκου.

Παρ’ ότι η απόφαση πάρθηκε την 1-4-2015 η διακοπή του ρεύματος έγινε μετά από ένα μήνα. Γιατί άραγε όμως δεν φρόντισαν να ανεξαρτητοποιηθούν – ως όφειλαν μετά τον Ιούλιο του 2014 σε παραχωρημένη έκταση και απόκτηση ηλεκτροδότησης με τη νόμιμη διαδικασία όπως έπραξε η εγκαταστημένη στον ίδιο χώρο Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, που προγραμμάτισε και μετέφερε, τον Σεπτέμβριο του έτους 2014, τον αναμεταδότη της σε άλλη θέση–κορυφή με δική της ηλεκτροδότηση;

Η απάντηση είναι μια ΄΄Ο ΤΣΑΜΠΑΣ΄΄.

Επισυνάπτουμε τους σχετικούς λογαριασμούς της ΔΕΗ με την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρεύματος και τα ποσά που έχει πληρώσει ο Δήμος από της 20/8/14 έως της 21/04/15 .

Μετά τα παραπάνω προκύπτει και ηθικό θέμα για τον κ. επικεφαλή της ελάσσονος μειοψηφίας που φέρεται να υπερασπίζεται ιδιωτικά συμφέροντα σε βάρος του Δήμου.
Αν αυτό δεν λέγεται διαπλοκή, τότε ο λαός χρησιμοποιεί τη λέξη συναλλαγή και αλληλοεξυπηρέτηση.

Από πότε είναι δημοκρατικό, θεμιτό και ηθικό ο επικεφαλής συγκεκριμένης δημοτικής παράταξης να αναλαμβάνει αγώνα υπέρ των ιδιωτικών συμφερόντων εις βάρος των δημοτών όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι στέλεχος του Μεγαλόπολη FM ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του.

Καλούμε τον κ. Γεωργακόπουλο να μας απαντήσει χωρίς υπεκφυγές, δέχεται ο Δήμος να πληρώνει την ΔΕΗ με αρκετές χιλιάδες ευρώ ετησίως για κόστος αναμετάδοσης μόνο των 3 ιδιωτικών ραδιοφωνικών σταθμών.
Η υποκρισία έχει και όρια.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

Η δεύτερη απάντηση  του Δήμου Μεγαλόπολης  προς την Κ.Ο. του ΚΚΕ Μεγαλόπολης  έχει ως εξής:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Είναι απορίας άξιο πως ένα ιστορικό κόμμα όπως το ΚΚΕ που αντιπαλεύεται την διαπλοκή και την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων εις βάρος των πολιτών έρχεται σήμερα μέσα από το δελτίο τύπου να υπερασπιστεί όλα όσα μέχρι σήμερα καταγγέλλει.
Θα θέλαμε να γνωρίζουμε αν η ΚΟ του ΚΚΕ Μεγαλόπολης συμφωνεί ο Δήμος να πληρώνει αρκετές χιλιάδες ευρώ ετησίως στη ΔΕΗ για ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνουν ιδιωτικά ραδιόφωνα. Επισυνάπτουμε σχετικούς λογαριασμούς της ΔΕΗ.
Αν αυτό δεν είναι διαπλοκή και εξυπηρέτηση των επιχειρηματικών συμφερόντων τότε τι είναι;
Σεβόμενοι την ιστορία και τους αγώνες σας θέλουμε να πιστεύουμε ότι πέσατε θύματα παραπληροφόρησης.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

dei-tsemperoy1 dei-tsemperoy2 dei-tsemperoy3 dei-tsemperoy4

 

 

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,763ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,329ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ