Δήμος Μεγαλόπολης: Κάποιοι στην Μεγαλόπολη στηρίζουν το πολιτικό τους μέλλον στην αποτυχία του αντιπάλου

0
212

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Κάποιοι στην Μεγαλόπολη στηρίζουν το πολιτικό τους μέλλον στην αποτυχία του αντιπάλου και όχι στην δική τους βελτίωση»

Έχουν ήδη ξεκινήσει, και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί στην τελευταία συνάντηση της Δημοτικής Αρχής, του Γενικού Γραμματέα Υποδομών κ.Δέδε και εκπροσώπων της εταιρίας στις 07-03-2016 στο Δημαρχείο της Πόλης, οι εργασίες από την κατασκευαστική εταιρία για την συνδετήρια οδό. Μετά από πολυετή αναμονή, μετά από μια αλληλουχία αστοχιών και λαθών, μετά από μια δραματική καθυστέρηση ετών που κόστισε στην πόλη οικονομικά και κοινωνικά, ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η αδικία και να συνδεθεί επιτέλους η πόλη με την νέα εθνική οδό. Δυστυχώς, ενώ αυτές οι ημέρες είναι για τους Μεγαλοπολίτες ημέρες δικαίωσης, αφού ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε την τελευταία δεκαετία βαίνει στην οριστική λύση του, ακόμα και σε αυτές τις ημέρες χαράς για την έκβαση του θέματος δεν λείπει μια θλιβερή παραφωνία. Ούτε και σε αυτό το θέμα της έγκρισης έναρξης των εργασιών κατά την συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου δεν υπήρξε, με ευθύνη της μείζονος αντιπολίτευσης, ομοφωνία. Με διάφορους προσχηματικούς λόγους και προφάσεις αποχώρησε κατά την συζήτηση του θέματος. Ούτε γι’αυτό δεν είχαν το πολιτικό σθένος: όχι να συγχαρούν την Δημοτική Αρχή για την επιτυχία να καταφέρει μέσα σε 18 μήνες, αυτό που δεν κατάφεραν οι ίδιοι σε έξη χρόνια, αλλά τουλάχιστον για την ίδια την πόλη και τους ταλαιπωρημένους κατοίκους να παραμείνουν στην θέση τους και να ψηφίσουν για την έναρξη των εργασιών.

Δυστυχώς κάποιοι επιμένουν να στηρίζουν το πολιτικό τους μέλλον στην αναμονή της αποτυχίας του αντιπάλου. Δεν καταλαβαίνουν ότι η πόλη και ο Δήμος δεν έχουν άλλα περιθώρια, αν αποτύχει η παρούσα Δημοτική Αρχή θα αποτύχει ο Δήμος.

Πολύ καλά γνωρίζουν όλοι οι συμπολίτες μας ότι από τα κυρίαρχα θέματα που είχαμε θέσει προεκλογικά αλλά και με την έναρξη της νέας δημοτικής θητείας ήταν το θέμα του κόμβου. Δεν θα πανηγυρίσουμε για κάτι το αυτονόητο. Θα απαιτήσουμε όμως από τους ελαχίστους που θέλουν να προκρίνουν το προσωπικό μικροπολιτικό τους συμφέρον εις βάρος του κοινού καλού: την επόμενη φορά σε κάποια νέα επιτυχία ή κάτι θετικό που θα κερδίσει ο Δήμος εάν θέλουν να είναι απόντες ας είναι απόντες. Να μην επιλέξουν όμως την ίδια τακτική , να προσπαθούν να φέρουν εμπόδια και δυσκολίες.

Ο Δήμος μας θα προχωρήσει, ο τόπος μας θα προχωρήσει μέσα στις δύσκολες γενικές συνθήκες των τελευταίων ετών με σταθερά, μεθοδικά βήματα προσπαθώντας την επίλυση σε σημαντικά χρονίζοντα προβλήματα. Όποιος μπορεί να το ακολουθήσει και να συνδράμει, ας συνδράμει. Όποιος δεν μπορεί, ας καθήσει στην γωνία του και να παρακολουθεί.

Ο κόσμος της Μεγαλόπολης θα τους κρίνει.

Εκ του Δήμου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here