Δήμος Μεγαλόπολης: Ενημέρωση για την σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου Υπουργών και Δημάρχων Πελοποννήσου

0
192

Την Τρίτη 1 Μαρτίου 2016 στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των Δημάρχων της Πελοποννήσου με τους συναρμόδιους Υπουργούς για το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων, υπό την Προεδρία του Υπουργού Επικρατείας κ. Αλέξανδρου Φλαμπουράρη.

Η σύσκεψη είχε τον χαρακτήρα ενημέρωσης των Δημάρχων από πλευράς Υπουργών για τα νέα δεδομένα που ισχύουν μετά την διαπραγμάτευση με την εταιρία για το σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων Πελοποννήσου. Από τον κ.Τσιρώνη παρουσιάστηκαν τα κύρια σημεία των αλλαγών και βελτιώσεων που έγιναν δεκτές από πλευράς εταιρίας και από τους Δημάρχους τέθηκαν συγκεκριμένα ζητήματα και ερωτήματα τα οποία πρέπει να ξεκαθαριστούν με κυριότερα: την πρόβλεψη για την ενδιάμεση διαχείριση, τις τυχόν επιβαρυντικές επιπτώσεις στην μονάδα της Παλαιόχουνης με δεδομένη τη μη λειτουργία της μονάδας της Βόρειας Μεσσηνίας, καθώς και για την τελική τιμή.

Τις επόμενες ημέρες οι αρμόδιοι Υπουργοί θα απαντήσουν γραπτώς στα ερωτήματα που έθεσε ο ΦΟΔΣΑ κατά την συνάντηση.
Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα δώσει αναλυτική ενημέρωση για όλα όσα τέθηκαν σε συζήτηση κατά την σύσκεψη.

Εκ του Δήμου

______________________________________________________

δείτε σχετικές δημοσιεύσεις για το θέμα από το Καφενείο της Μεγαλόπολης
Τι ειπώθηκε στην συνάντηση Δημάρχων στο Μαξίμου για τα απορρίμματα της Πελοποννήσου
Τα ερωτήματα των δημάρχων για την διαχείριση των απορριμμάτων

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here