ΑρχικήΑΡΘΡΑΔήμος Μεγαλόπολης: Εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης την Κυριακή 25 Ιουνίου

Δήμος Μεγαλόπολης: Εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης την Κυριακή 25 Ιουνίου

Μεγάλη μουσική εκδήλωση στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 ώρα 9:00 μ.μ. σε μία βραδιά μουσικής και πολιτισμού. Tο Mουσικό Σχολείο Ιλίου με την συμμετοχή της Oρχήστρας Δωματίου, τιμά το έργο του Μάνου Χατζιδάκι σε έναν από τους ιστορικότερους χώρους της Ελλάδας, στο Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης.

Η μουσική εκδήλωση «Ο ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ» που γίνεται με την συνεργασία του Δήμου Μεγαλόπολης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Υπουργείου Πολιτισμού έχει σκοπό μουσικοί και μαθητές (περίπου 100 άτομα) από το Μουσικό Σχολείο Ιλίου Αττικής να γνωρίσουν το Αρχαίο Θέατρο Μεγαλόπολης και να προσφέρουν μια καλλιτεχνική βραδιά βασισμένη στο αξεπέραστο έργο του μεγάλου μουσικοσυνθέτη. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος σύνδεσης και αξιοποίησης των χώρων πολιτισμού της Πελοποννήσου.

Επειδή η έγκριση από το Υπουργείο Πολιτισμού είναι για περιορισμένη προσέλευση θεατών, θα δίδονται εισιτήρια (δωρεάν) προτεραιότητας για κάθε ενδιαφερόμενο δημότη από τον χώρο του Δημαρχείου σε εργάσιμες ώρες, την Πέμπτη στις 22 Ιουνίου και την Παρασκευή 23 Ιουνίου. Κάθε δημότης θα μπορεί να προμηθεύεται από 1-4 εισιτήρια εισόδου.

Εκ του Δήμου

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,356ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια