Δήμος Μεγαλόπολης: Αυτοψία στο Ανθοχώρι για το ζήτημα της καθαριότητας της περιοχής

1
266

Σε αυτοψία που έγινε στον χώρο την Παρασκευή στις 30 Σεπτεμβρίου αναδείχθηκε το σοβαρό πρόβλημα της ρύπανσης του δρόμου εισόδου του Ανθοχωρίου από την απόρριψη σκουπιδιών και την απόθεση άχρηστων υλικών. Αυτοπροσώπως ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου,ο Αντιδήμαρχος κ.Μπάζιος, υπάλληλοι του Δήμου και τοπικοί του Ανθοχωρίου παράγοντες, είδαν την απαράδεκτη κατάσταση. Εκατέρωθεν του δρόμου, μόλις 2km από την είσοδο του χωριού, να δημιουργούνται σταδιακά χώροι απόθεσης σκουπιδιών.

Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος, θα ζητήσει τον καθαρισμό των χώρων από την ΔΕΗ στην οποία ανήκει, αλλά και την παρέμβαση από το Αστυνομικό Τμήμα με τακτικότερο έλεγχο της περιοχής.

Το βασικό όμως είναι η συνειδητοποίηση από όλους μας ότι μόνο με την συλλογική προσπάθεια και την συμμετοχή μας θα καταφέρουμε να διαφυλάξουμε την ποιότητα της ζωής μας και την καθαρότητα του περιβάλλοντος.

Για τον Δήμο

Ο Αντιδήμαρχος

Μπάζιος Ιωάννης

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κύριε Δήμαρχε, κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης και κύριε Αντιδήμαρχε που υπογράφεις για λογαριασμό του Δήμου Μεγαλόπολης το παραπάνω κείμενο, γιατί δεν δείχνετε και την ίδια ευαισθησία που δείξατε για την απόθεση σκουπιδιών στο Ανθοχώρι και για το νερό της Τ.Κ. Λυκοσούρας το οποίο παρουσιάζει αυξημένη θολότητα [ >1,0NTU] από το έτος 2015 μέχρι και σήμερα όπως προκύπτει από τα πιστοποιητικά αναλύσεων που μου έχετε χορηγήσει ??? και έχετε θέσει εν πλήρει γνώση σας σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων!!! Γιατί εδώ και 2 περίπου χρόνια κ. Δήμαρχε, δεν ενδιαφέρεσαι να βρεθεί η αιτία της θολότητας του νερού??? Τι είναι αυτό που σε εμποδίζει κ. Δήμαρχε??? Μήπως καθαρίζει η αυξημένη θολότητα του νερού τα νεφρά κ. Δήμαρχε??? Κύριε Μπάζιο για ποια συλλογική προσπάθεια και για ποια ποιότητα ζωής μιλάτε όταν δεν μπορούμε να απολαύσουμε ούτε το πολυτιμότερο αγαθό που μας έχει χαρίσει η φύση, ήτοι το νερό!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here