Δήμος Μεγαλόπολης: Αναβαθμίστηκε η επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου

0
256

Ο Δήμος Μεγαλόπολης, υπό την εποπτεία του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Σιέμπου, πραγματοποίησε λειτουργική και οπτική αναβάθμιση στη διαδικτυακή του ιστοσελίδα, www.megalopoli.gov.gr, με κύριο στόχο την αποτελεσματικότερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των δημοτών και των επισκεπτών του.

O νέος διαδικτυακός χώρος είναι σύγχρονος τεχνολογικά και λειτουργεί το ίδιο καλά σε σταθερούς υπολογιστές όσο και σε φορητές συσκευές και κινητά τηλέφωνα, μία δυνατότητα που συνάδει με το σύγχρονο τρόπο ζωής. Το κεντρικό μενού αλλά και οι κατηγορίες του, οργανώθηκαν και απλοποιήθηκαν, ώστε η ιστοσελίδα να είναι λειτουργική και ευανάγνωστη.

Η πλοήγηση στην ιστοσελίδα θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για το Δήμο Μεγαλόπολης και τις υπηρεσίες του, για τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και των λοιπών συλλογικών οργάνων του, θα σας ενημερώσει υπεύθυνα για τα γεγονότα και τις εκδηλώσεις που γίνονται ή προγραμματίζονται να γίνουν.

Φιλοδοξούμε να αποτελέσει μέσο ενημέρωσης των δημοτών μας, σημείο δικτυακής συνάντησης των ετεροδημοτών και αφορμή επαφής των επισκεπτών με την ιστορία, τη φύση, τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και τις εκδηλώσεις που συνθέτουν την ομορφιά της περιοχής μας.

Εκ του Δήμου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here