Δήμος Μεγαλόπολης: Έτοιμα τα σχολεία Μεγαλόπολης και Καρύταινας

0
249

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Το πρώτο χτύπημα του σχολικού κουδουνιού την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου θα βρει έτοιμα τα σχολεία της Μεγαλόπολης και Καρύταινας να υποδεχτούν τους μαθητές τους. Όλες οι βασικές εργασίες προετοιμασίας και επιμέλειας έχουν ήδη γίνει. Τα σχολεία καθαρίζονται στους έσω και έξω χώρους, οι καθαρίστριες είναι στις θέσεις τους, πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν απεντομώσεις και μυοκτονίες, γίνονται τακτικά οι προμήθειες υλικών καθαριότητας, ενώ με την φροντίδα των Διευθυντών και όλα τα διδακτικά βιβλία βρίσκονται ήδη στα σχολεία.

Υπάρχει η βεβαιότητα ότι και οι εκπαιδευτικοί (τουλάχιστον για τα Σχολεία Α/βμιας εκπαίδευσης) θα βρίσκονται, κατά το μεγαλύτερο μέρος τους στις τάξεις από την πρώτη μέρα. Ευχάριστο είναι ότι φέτος θα επαναλειτουργήσει και το Νηπιαγωγείο Καρύταινας.

Στον αγιασμό της Δευτέρας θα παρευρεθούν σε διάφορα σχολεία μέλη της Σχολικής Επιτροπής και Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ.Διονύσης Παπαδόπουλος επισήμως θα παρευρεθεί στον Αγιασμό του Γυμνασίου στις 10:00 π.μ. και στον Αγιασμό του 1ου Νηπιαγωγείου (κτήριο Μελά) στις 10:30 μ.μ.

Για τον Δήμο

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος

Γιώτης Δημήτριος

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here