ΑρχικήΑΡΘΡΑΔήμος Μεγαλόπολης: Έργα συνολικού προϋπολογισμού 973.000 ευρώ δημοπρατούνται για την πόλη και...

Δήμος Μεγαλόπολης: Έργα συνολικού προϋπολογισμού 973.000 ευρώ δημοπρατούνται για την πόλη και τις κοινότητες

Ο Δήμος Μεγαλόπολης προχωρά στη δημοπράτηση τριών (3) νέων έργων, συνολικού προϋπολογισμού 973.000,00€ που θα υλοποιηθούν στην πόλη της Μεγαλόπολης και σε τρείς (3) Κοινότητές του.

Ειδικότερα, πρόκειται για τα ακόλουθα έργα:

1. «Κατασκευή πεζοδρομίων στη Δ.Κ. Μεγαλόπολης», προϋπολογισμού 800.000,00€, με χρηματοδότηση από το 5ο Ε.Α.Π. Μεγαλόπολης.

Το έργο περιλαμβάνει σχετικές παρεμβάσεις στην πόλη της Μεγαλόπολης που θα εκτελεσθούν κυρίως σε τμήματα των οδών Αγίου Αθανασίου, Παπαϊωάννου, Αρχαίου Θεάτρου, Λεωνίδα Ζέρβα, Καρασούλου και Επαμεινώνδα στην πόλη της Μεγαλόπολης, και ό,που αλλού κριθεί απαραίτητο για την ασφαλή διέλευση των πεζών και την αισθητική αναβάθμιση των περιοχών παρέμβασης.

2. «Παρεμβάσεις στα πρώην δημοτικά σχολεία των κοινοτήτων Χιράδων και Χράνων του Δήμου Μεγαλόπολης», προϋπολογισμού 111.000,00€, με χρηματοδότηση από το 5ο Ε.Α.Π. Μεγαλόπολης.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης επί των κτιρίων των πρώην δημοτικών σχολείων των Κοινοτήτων Χιράδων και Χράνων, προκειμένου να ενισχυθεί η λειτουργικότητάς τους και να είναι δυνατή η χρήση τους για σκοπούς που ενδείκνυνται.

3. «Προσθήκη κατ’ επέκταση ισογείου στο Πνευματικό Κέντρο Τ.Κ. Αναβρυτού», προϋπολογισμού 62.000,00€, με χρηματοδότηση από τέλος Α.Π.Ε.

Το έργο αφορά στην προσθήκη χώρου, κατ’ επέκταση υφιστάμενου κτιρίου Πνευματικού Κέντρου στην Κοινότητα Αναβρυτού, που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως κουζίνα και λουτρά, με στόχο την αρτιότερη χρήση του υπόψη κτιρίου.

Για την επιτυχή δρομολόγηση των παραπάνω έργων, όπως και όσων έως σήμερα έχουν ήδη υλοποιηθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη, είναι καθοριστική η συμβολή όλων των εμπλεκόμενων Τεχνικών, Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, όπως βεβαίως και της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης που παρέχει σχετική υποστήριξη στο Δήμο μας και, προς τούτο, για άλλη μια φορά ως Δημοτική Αρχή εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας για τις υπηρεσίες που παρέχουν, προς όφελος των συμπολιτών μας.  

Εκ του Δήμου

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,829ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια