ΑρχικήΑΡΘΡΑΔήμος Μεγαλόπολης:Ανοιχτή πρόσκληση για σύσταση Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας

Δήμος Μεγαλόπολης:Ανοιχτή πρόσκληση για σύσταση Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας

Ο Δήμος Μεγαλόπολης προτίθεται να συστήσει Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα και την Ελληνική Αστυνομία.

Αρχικά και έως την προσαρμογή της λειτουργίας των εθελοντικών ομάδων στο νέο νομοθετικό πλαίσιο που θεσμοθετήθηκε με το ν. 4662/2020, η υπό σύσταση Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας πρόκειται να λειτουργήσει άτυπα και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Εφόσον επιθυμείτε να ενταχθείτε στην Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση-δήλωση συμμετοχής (είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Μεγαλόπολης), σημειώνοντας κάθε άλλη πρόσθετη σχετική πληροφορία που κρίνετε απαραίτητη, και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο e-mail: info@megalopoli.gr ή εναλλακτικά να την υποβάλετε στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου του Δήμου (Ισόγειο Δημαρχείου).

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτρη Σιέμπο, στο τηλέφωνο 6987 608 509.

Εκ του Δήμου

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ