Δήμος Μεγαλόπολης:Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους εθελοντές αιμοδότες

0
109

Για μία ακόμη φορά οι εθελοντές αιμοδότες του Δήμου Μεγαλόπολης φάνηκαν συνεπείς στο ραντεβού τους. Στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας και ολόκληρος ο πλανήτης, όλοι μαζί  κάναμε μία μικρή κίνηση η οποία όμως θα κάνει μεγάλη διαφορά, αυτή μεταξύ ζωής και θανάτου, στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Από τις 9.00 το πρωί έως και το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου, το συνεργείο αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης βρίσκονταν στους χώρους του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης, όπου παλιοί  και νέοι εθελοντές αιμοδότες προσέφεραν λίγο από το αίμα τους.

Το χώρο της εθελοντικής δράσης, επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος και ο υπεύθυνος για την αιμοδοσία εκ μέρους του Δήμου, Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Σιέμπος.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης ευχαριστεί θερμά, αφενός τους εθελοντές αιμοδότες για την ανταπόκρισή τους και αφετέρου το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, το Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης και τον τέως Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γεώργιο Κουρέτα, για την αγαστή συνεργία.

Εκ του Δήμου

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here