ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΓ.Σ.Μ. Λύκαια: Συνεχίζεται η προετοιμασία του Βόλεϊ με φιλικά παιχνίδια

Γ.Σ.Μ. Λύκαια: Συνεχίζεται η προετοιμασία του Βόλεϊ με φιλικά παιχνίδια

Στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τις επικείμενες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το κύπελλο Ελλάδος και για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΓΣΜ Λύκαια ταξίδεψε στην Κυπαρισσία για να αγωνιστεί με τον Δίωνα στην άτυπη ρεβάνς του 3-0 του πρώτου αγώνα υπέρ της ομάδας της πόλης μας.

Η ομάδα μας ήταν για άλλη μια φορά πολύ καλύτερη και νίκησε πολύ εύκολα με 4-0 σετ, αφού συμφωνήθηκε να παιχτεί και ένα επιπλέον σετ, προκειμένου να αγωνιστούν περισσότερο όλες οι αθλήτριες.

Ο προπονητής κος Αριστείδης Μακρόπουλος έδωσε την ευκαιρία σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας να αγωνιστούν για αρκετό χρόνο ώστε να δει σε ποια κατάσταση ετοιμότητας βρίσκονται ατομικά, αλλά και για να δει την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας σε διάφορα σχήματα.
Τέλος προκειμένου να ετοιμαστεί ακόμα καλύτερα η ομάδα, γίνονται προσπάθειες να κλειστεί την Κυριακή 30/10/2016 ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι με δυνατό αντίπαλο, ώστε ο ΓΣΜ Λύκαια να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος στις 6/11/2016 στην Καλαμάτα, με τον πολύ ενισχυμένο και φιλόδοξο Απόλλωνα.

Η σύνθεση της ομάδας μας στον αγώνα με την Κυπαρισσία ήταν η παρακάτω:
Δημητρακοπούλου Μαρία, Φωτεινάκη Κατερίνα, Γιαννακοπούλου Μαρία, Βαλτεσηνιώτη Κωνσταντίνα, Καρακύκλα Εβελίνα, Παπαγγελή Νικολέττα, Ηλιοπούλου Χρυσούλα, Πετροπούλου Βασιλίνα, Γεωργοπούλου Μιχαλία, Αργυροπούλου Χριστίνα, Αργυροπούλου Τόνια, Μεταξά Δέσποινα, Καρβουνιάρη Βάγια, Μακροπούλου Ειρήνη.

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,831ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,358ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisment -
FACEBOOK

Τελευταία Άρθρα

Σχόλια