Γ.Σ.Μ. Λύκαια: Ήττα από τον Ακρίτα με 3-0 σετ

0
321

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια του ΓΣΜ Λύκαια την Κυριακή 18/12/2016 να κερδίσουν στην Καλαμάτα τον Ακρίτα και ισοβάθμησαν μαζί του στην 4η θέση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών με 5 βαθμούς.

Ήταν ένας αγώνας που απέφερε ανάμεικτα συναισθήματα, αφού έλειψε η σταθερότητα στην καλή απόδοση. Υπήρχαν πολλές στιγμές που η ομάδα μας απέδωσε σαν ομάδα Α2 Εθνικής, αλλά και πολλές στιγμές που έδειξε ανήμπορη να ανταπεξέλθει στα δύσκολα που της έβαζαν οι έμπειρες αθλήτριες του Ακρίτα.

Πάλεψε η ομάδα, προηγήθηκε σε όλα τα σετ, όμως προς το τέλος τους σε κρίσιμες φάσεις της στοίχισαν τα λάθη, με αποτέλεσμα να φύγει από την Καλαμάτα χωρίς να πάρει σετ.
Το πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω των εορτών και θα ξαναρχίσει στις 8/1/2017, με τον ΓΣΜ Λύκαια να υποδέχεται στην Μεγαλόπολη τον εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος ΓΣ Άργους.

Η σύνθεση της ομάδας μας ήταν η παρακάτω:
Φωτεινάκη Κατερίνα, Μακροπούλου Ειρήνη, Δημητρακοπούλου Μαρία, Γιαννακοπούλου Μαρία, Βαλτεσηνιώτη Κωνσταντίνα, Καρακύκλα Εβελίνα, Ηλιοπούλου Χρύσα, Παπαγγελή Νίκη, Πετροπούλου Βασιλίνα, Σταθοπούλου Ροζαλένα, Ντανταβασίλη Γωγώ, Αργυροπούλου Τόνια, Αργυροπούλου Χριστίνα.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here