Γ.Σ.Μεγαλόπολης Αθλητικός Παλμός: Συμμετοχή στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής ΕGOGYM

0
559

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής ΕGOGYM 2015,με τη συμμετοχή 13 αθλητριών του συλλόγου μας, εκπροσωπώντας τη Μεγαλόπολη.

Στο σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας ,πήραν μέρος 15 επίλεκτες ομάδες από όλη την Ελλάδα και παρουσίασαν τα προγράμματά τους που ενθουσίασαν το κοινό. Οι αθλήτριες του συλλόγου μας έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και κέρδισαν δίκαια το χειροκρότημα του κόσμου, αφού ήταν και η μικρότερη ηλικιακά ομάδα .

Οι αγώνες αυτοί είναι αγώνες επίδειξης με ελεύθερα προγράμματα που σκοπό έχουν τη συμμετοχή στην άθληση και όχι τον ανταγωνισμό και για το λόγο αυτό δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι, αλλά μόνο βραβευμένοι αθλητές.

Οι αθλήτριες του συλλόγου μας που εκπροσώπησαν την πόλη μας ήταν:
1) Βακροπούλου Ελπινίκη
2) Δρούλια Ιωάννα
3) Καραμπάτσου Κωνσταντίνα
4) Κατσούλα Μαρία
5) Κατσούλα Ξένια
6) Κολίτση Βασιλική
7) Μπέγιο Ελεονώρα
8) Μπελιά Ελένη
9) Μπουζιάνη Αναστασία
10) Παπαδοπούλου Ευαγγελία
11) Παπαδοπούλου Φωτεινή
12) Πετροπούλου Βασιλική
13) Χίνη Ελένη.

Υπεύθυνη του αγωνιστικού τμήματος είναι η κ. Ξυγκώρου Έφη, ενώ την αποστολή συνόδεψαν και οι γονείς των αθλητριών, τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή και την αμέριστη υποστήριξή τους.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά για τους αγώνες του πρωταθλήματος Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής και Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής της επόμενης περιόδου όπως και οι εγγραφές για κορίτσια από 4ετών και άνω.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

athlitikos-palmos-megalopoli (1) athlitikos-palmos-megalopoli (2) athlitikos-palmos-megalopoli (3) athlitikos-palmos-megalopoli (4)

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here