Γράμμα στον “Μαυρογιαλούρο” της περιοχής μας

0
878

Είσαι πολιτικό πρόσωπο του Νομού Αρκαδίας, ενός Νομού που χρόνια τώρα αντιμετωπίσει τα 1000 μύρια προβλήματα.
Στο πρόσφατο παρελθόν ήσουν στέλεχος Κυβέρνησης που μπορούσες να περάσεις μέτρα για την περιοχή σου.
Έχεις υπογράψει κάποια -αν όχι όλα- από τα μνημόνια και τους νόμους που εξαθλίωσαν τον λαό.
Εδώ και 6 μήνες δεν πήρες είδηση ότι η 2η μεγαλύτερη πόλη του νομού σου ζητάει ένα συγκεκριμένο μέτρο, στοχευμένο , για την στήριξη της. Δεν έβγαλες δελτίο τύπου τότε , δεν συμπαραστάθηκες.
Δεν συμμετείχες στις συσκέψεις και στις διαμαρτυρίες  – έστελνες μόνο κάτι επιστολές συμπαράστασης –  για την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη.

Και ξαφνικά την ώρα που ψηφίζεται στην Βουλή η τροπολογία με την οποία έχει σχεδιαστεί να στηριχθεί συγκεκριμένα η περιοχή της Μεγαλόπολης,  εσύ  σαν να ξυπνάς από  λήθαργο,  ανακαλύπτεις αδικία σε βάρος του Νομού Αρκαδίας.

Ανακαλύπτεις ξαφνικά ότι στο ελληνικό λεξιλόγιο , υπάρχει η λέξη ΑΔΙΚΙΑ.
Μια λέξη που όλοι οι πολίτες έχουν νιώσει – μεταξύ άλλων – και με τις δικές σου υπογραφές!
Μια λέξη που είναι καθημερινότητα στους πολίτες της Μεγαλόπολης όταν βλέπουν να τους φέρνουν τα απόβλητα , τα σκουπίδια και πόσα άλλα!
Αδικία λοιπόν… αλλά γιατί δεν το ένιωσες τόσα χρόνια που το λιγνιτόσημο πήγαινε παντού; και πήγαινε κυρίως για έργα όχι όπως είχε προβλεφθεί;Την λέξη ΑΔΙΚΙΑ δεν την ήξερες όταν ψηφίζονταν οι σχεδιασμοί να γίνει η Μεγαλόπολη χαβούζα της Πελοποννήσου;

Όλα τα παραπάνω κύριε πολιτικέ ΟΚ τα καταλαβαίνουμε, έτσι σας δίδαξαν στην μεγάλη των πολιτικών σχολή να κάνετε! Τώρα είσαι στην αντιπολίτευση και πρέπει να κατακρίνεις την Κυβέρνηση  που συνεχίζει ακόμα πιο έντονα να κοροϊδεύει τους πολίτες. Και αυτό το καταλαβαίνουμε.

Αλλά να πηγαίνεις καλεσμένος να κόψεις πίτα από ένα χωριουδάκι και το μόνο που έχεις να πεις στους πολίτες είναι να τους τάζεις μειωμένο ρεύμα , ε αυτό ξεπερνάει ακόμα και τον Μαυρογιαλούρο !!!

Δεν είναι για γέλια, είναι να απορούμε όλοι μας πόσο χαμηλά θα πέσεις κύριε πολιτικέ….

(τα παραπάνω αποτελούν μια φανταστική ιστορία, στην πραγματικότητα δεν  είναι δυνατόν  να συμβαίνουν τέτοια πράγματα)

Αλεβίζος Παναγιώτης

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here