Γιώργος Μπέζος: Οι συμπτώσεις σκοτώνουν , κάποιοι θα πάνε φυλακή!

0
1978

Ο Γιώργος Μπέζος είναι ο πολύ επιτυχημένος διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας που έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει ένα πολύ σημαντικό έργο στην Μεσσηνία , σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έβαλε μια ανάρτηση η οποία δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

“ΟΙ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ!!!!
…..και επειδή αρκετοί φίλοι με ρωτούν: “τι σ´ έπιασε ξαφνικά και τα βάλες με ΤΕΡΝΑ-σκουπίδια και λοιπά” και μέχρι την αναλυτική δημοσίευση όλων των στοιχείων, σας παραθέτω το παρακάτω δημοσίευμα της “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ” και σας διαβεβαιώνω ότι με μικρές αποκλίσεις ταυτίζεται με τις πρακτικές και τις απατεωνιές που ακολουθήθηκαν και στη περίπτωση του να γίνει ο σκουπιδότοπος στη Παλιόχνη. Με τέτοιες ΑΛΗΤΕΙΕΣ οι φερόμενοι επενδυτές και ντόπιοι απατεώνες, θέλησαν να κάνουν δικές τους τις περιουσίες μας.
ΞΑΝΑΡΩΤΩ: Εκεί στη Περιφέρεια αισθάνονται άνετα μ´ όλα αυτά;;;;;;
ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ!!!!!”

Η ανάρτηση του Γιώργου Μπέζου αναφέρεται στο έργο της διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη και αφήνει πολλά υπονοούμενα και ερωτηματικά για τον χώρο που έχει επιλεχθεί για την κατασκευή του εργοστασίου.

Μαζί με την ανάρτηση του ο Γιώργος Μπέζος έχει βάλει και ένα άρθρο από την Καθημερινή που αναλύσει την μεγάλη απάτη με δημόσια περιουσία στην Ζάκυνθο που εμφανίστηκε σαν ιδιωτική και πουλήθηκε σε ξένους επενδυτές.
Παθογένεια 15.000 στρεμμάτων

Αυτή είναι η δεύτερη ανάρτηση που κάνει για το ίδιο θέμα σε λίγες ημέρες

δείτε την ανάρτηση της 6ης Δεκεμβρίου:

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here