Γιώργος Μπέζος: Αυτή είναι η αλήθεια για τον σκουπιδότοπο στην Παλαιόχουνη

1
1836

Ακόμα ένα κείμενο – καταγγελία δημοσίευσε στον προχωπικό του λογριασμό στο Facebook , ο Γιώργος Μπέζος , σχετικά με την κατασκευή του εργοστασίου επεξεργασίας σκουπιδιών που σχεδιάζεται να γίνει στην Παλαιόχουνη. Ο κ. Μπέζος έχει καταγωγή από την Παλαιόχουνη και έχει αναρτήσει το προηγούμενο διάστημα και άλλα σχετικά κείμενα.

Δείτε τι ακριβώς καταγγέλει:

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΣΤΗ ΠΑΛΙΟΧΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ΕΔΩ ΒΑΖΩ ΤΕΛΕΙΑ.

Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να μη μασάω τα λόγια μου, σήμερα σας αποκαλύπτω –όπως άλλωστε σας είχα προαναγγείλει-πως έχουν τα πράγματα με τον εν δυνάμει σκουπιδότοπο του Περιφερειάρχη κου Π.Τατούλη-ΤΕΡΝΑ Α.Ε στη Παλιόχνη Αρκαδίας.
Ανώτατα στελέχη λοιπόν φίλοι μου της ΤΕΡΝΑ A.E, σε απόλυτη συνεργασία με το «κύριο» εκ Κερασταρίου Αδαμάντιο Σιαμπή, την προηγούμενη περίοδο συνυπέγραφαν σύμφωνα με στοιχεία που υπάρχουν, προσύμφωνα μεταβίβασης αγροτικής γης και καταβολή αρραβώνα ποσού ……..€ εν αγνοία των ιδιοκτητών τους. Δηλαδή με άλλα λόγια «ο κύριος» Αδαμάντιος Σιαμπής -που ήταν από την περιοχή- υποσχόταν στην ΤΕΡΝΑ Α.Ε, ότι θα αγοράσει σε εύλογο χρονικό διάστημα την ιδιοκτησία γης του κάθε ένα στην περιοχή ιδιοκτήτη και στη συνέχεια θα τη πούλαγε σ’ αυτή (στη ΤΕΡΝΑ Α.Ε). Ένα τέτοιο λοιπόν προσύμφωνο είχε υπογραφεί και για την ιδιοκτησία γης της ευρύτερης οικογένειάς μου συνολικής έκτασης 65 στρεμμάτων, χωρίς φυσικά να έχει πέσει απολύτως τίποτε στην αντίληψη μας. Ο αριθμός προσυμφώνου είναι ο 31….. και οι υπογράφοντες, από την πλευρά της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε, ο Σύμβουλος Ενέργειας Γεώργιος Αγραφιώτης και ο εκ Κερασταρίου ορμώμενος όπως προείπαμε Αδαμάντιος Σιαμπής. Και καλά μέχρι εδώ.
Στην συνέχεια τι κάνανε οι αθεόφοβοι.
Όταν λοιπόν δεν κατάφερναν να ευοδωθεί το σχέδιό τους σύμφωνα με το προσύμφωνο, με το έτσι θέλω κάνανε την ξένη ιδιοκτησία γης ΄΄δικιά τους΄΄ και προχωρούσανε στην υπογραφή οριστικού συμβολαίου μεταξύ τους. Σαν να έρθουν δηλαδή για παράδειγμα κάποιοι, να σου αγοράσουν-πωλήσουν το σπίτι σου (που το έχεις με συμβόλαια από το πατέρα σου, παππού σου κλπ) και να υπογράψουν μεταξύ τους οριστικό συμβόλαιο με την ακόλουθη μετεγγραφή στο υποθηκοφυλάκιο. Ένα τέτοιο λοιπόν συμβόλαιο έχω στα χέρια μου και είναι το με αρ. 60…..
ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;;; ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ;;; ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ;;;;
Και δεν μπορεί καμία από τις 2 πλευρές που υπέγραψαν, να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε ή ότι έπεσε θύμα. Διότι οι ίδιοι άνθρωποι υπογράφουν και τα ίδια συμφέροντα εκπροσωπούνται και στο προσύμφωνο και στο οριστικό συμβόλαιο που ακολούθησε. Άλλωστε τα ανώτατα στελέχη της ΤΕΡΝΑ Α.Ε μας είχαν καλέσει και για διαπραγμάτευση.
Και τώρα δυο λόγια για το Περιφερειάρχη Π.Τατούλη. Δεν τα γνώριζε αυτός ή κάποιος από τους συνεργάτες του (θεσμικός ή εξωτερικός) όλα τα παραπάνω;; και εάν δεν τα γνώριζε τώρα που το ΈΜΑΘΕ, τι προτίθεται να κάνει απέναντι σε τέτοιες πρακτικές που ακολούθησε ο ανάδοχος του πράσινου, μεγάλου και φιλικού προς το περιβάλλον έργου της ΤΕΡΝΑ Α.Ε;;; Τον ακουμπάει καθόλου το θέμα ή θα τον φάει η βουή του κόσμου;;; Και εδώ σταματώ (εννοείται ότι εάν προκληθώ θα επανέλθω).
Όλα τα άλλα θα τα βρουν οι δικηγόροι και η δικαιοσύνη!!!

δείτε τις προηγούμενες αναρτήσεις
Γιώργος Μπέζος: Οι συμπτώσεις σκοτώνουν , κάποιοι θα πάνε φυλακή!

δείτε επίσης νεότερες δημοσιεύσεις από τον Γιώργο Μπέζο…

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here