ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!!

0
163

Σ’ ολόκληρη την ιστορία της χώρας πολύ δύσκολα θα βρεθεί πρωθυπουργός που τόσο εύκολα παρέδωσε την εθνική ανεξαρτησία και την κυριαρχία της χώρας του. Ακόμη και για τα προσχήματα οι εκάστοτε πρωθυπουργοί έθεταν ως θέμα αρχής την εθνική κυριαρχία. Μοναδική εξαίρεση οι κυβερνήσεις των δωσίλογων στην κατοχή. Την Τετάρτη 21/04/2010 η χώρα τέθηκε επίσημα υπό νέα κατοχή, υπό νέα διεύθυνση και ο επίσημος πρωθυπουργός της χώρας το μόνο που κάνει είναι όχι μόνο να την αναγνωρίζει, αλλά και να καλεί τονλαο να σκύψει το κεφάλι για να την αποδεχτεί.
Στην ακρόπολη κυματίζει, η σημαία του Δ.Ν.Τ. και επίσημα πλέον. Ζούμεξανά τα χρόνιατης κατοχής. Μόνο που αυτή την φορά ο πόλεμος είναι δεν είναι ενάντια σε μια χώρα, αλλά ενάντιαστην ηγετική ομάδα των πιο ισχυρών ανθρώπων του κόσμου, τωνιδιοκτητών- μετόχων των 6 μεγαλύτερων τραπεζών του κόσμου.
Με την υπογραφή τηςδανειακής σύμβασης,ουσιαστικά οι κυβερνώντες, παρέδωσαναλυσοδεμένη την πατρίδα μας στο Δ.Ν.Τ. Με τους χειρισμούς τους, όλοι όσοι κυβέρνησαν την Ελλάδα 36 χρόνια μετά την μεταπολίτευση, ουσιαστικά συνέβαλαν στην ελεγχόμενη πτώχευσή της. Την οδήγησαν σε ένα φαύλο κύκλο όπου θα αναγκάζεταινα δανείζεται, ώστε με νέα δανεικά να ξεπληρώνει τα προηγούμενα δάνειά της και φυσικά να μην μπορεί ποτέ να ξεχρεώσει.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Βάσει της Δανειακής Σύμβασης που υπογράφηκε τον Απρίλιο η Ελλάδα χρωστάει 30 δις. Ευρώ στο Δ.Ν.Τ. και 80 δις. Ευρώ από τις χώρες της ευρωζώνης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤράπεζαςΔιεθνών Διακανονισμών, οι μεγαλύτεροι πιστωτές για τον ελληνικό δανεισμό είναι οι γαλλικές, οι ελβετικές και οι γερμανικές τράπεζες.
Χρωστάμε, δηλαδή, στο γαλλικό ή το γερμανικό κράτος; Η απάντηση είναι όχι. Χρωστάμε στις γαλλικές και τις γερμανικές ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
Μα θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος και δικαιολογημένα, πώς είναι δυνατόν, αντί οι φτωχές χώρες να χρωστάνε στις πλούσιες, όπως θα περίμενε κανείς, να χρωστάει όλος ο κόσμος στις τράπεζες;
Πώς είναι δυνατόν όλοι οι άνθρωποι και όλα τα κράτη του κόσμου να είναι χρεωμένοι στις τράπεζες, δηλαδή σε επιχειρήσεις οι οποίες δεν παράγουν κανένα χρήσιμο υλικό προϊόν; Πώς είναι δυνατόν τα δισεκατομμύρια ανθρώπων που παράγουν να χρωστάνε σε μερικούς χιλιάδες τραπεζίτες, οι οποίοι δεν παράγουν τίποτα;
Και όμως! Οι τράπεζες σήμερα δανείζουν εικονικό χρήμα, που στην πραγματικότητα δεν διαθέτουν, το οποίο εγγυοδοτείται με κεφάλαια που στην πραγματικότητα δεν έχουν, που κι αυτά υποστηρίζονται από τις κεντρικές τράπεζες που τυπώνουν χρήμα από αέρα κοπανιστό.
Στην αντίπερα όχθη όμως, όποτε οι οφειλέτες δυσκολεύονται να ξεπληρώσουν τα δάνεια, οι τραπεζίτες προχωρούν με ευκολία σε κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων.
Ας μην γελιόμαστε λοιπόν. Κάθε φοράπου τα Μ.Μ.Ε. αναφέρονται στους «κερδοσκόπους» ή στις «αγορές» ουσιαστικά αναφέρονται στους συγκεκριμένους τραπεζίτες.
Προσωπικά πιστεύω ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση δεν προκλήθηκε από λάθος. Δεν αποτελεί ένα φαινόμενο το οποίο δεν μπορεί να χειριστεί και να ελέγξει ο άνθρωπος.
Είναι προϊόνενόςκαλά προσεκτικού σχεδιασμού από το clubτων ισχυρών που έχουμε προαναφέρει .
Σήμερα βρισκόμαστε στη μέση της κρίσης,της οποίας στόχος εκτιμώ ότιθα είναι η πρόκληση μιας παγκόσμιας ύφεσηςη οποία θα οδηγήσει σε γενικευμένο αδιέξοδο.
Σκοπόςαυτών των ανθρώπωνείναι να πείσουν τον κόσμο ότι η μοναδική λύση θα είναι η δημιουργία μιας ΠαγκόσμιαςΚυβέρνησης.
Και πώς θα λειτουργείαυτήη κυβέρνηση;
Θα καταφύγει στην δημιουργία ενός ενιαίου νομίσματος, το οποίο όμως θα μπορεί να εκτυπώσει μ
όνο η
Παγκόσμια Κεντρική Τράπεζα, την οποία φυσικά θα ελέγχουν οι άνθρωποι αυτοί.

Εκείνο που θέλουν βασικά να επιβάλουν είναι ο αφανισμός της εθνικής συνείδησης και της ιστορικής μνήμης , για να αποδείξουν εκ των υστέρων ότι το ιδεολόγημά τους ανταποκρίνεται στην ιστορική αλήθεια. Aσκούν ιδεολογική προπαγάνδα, που εξυπηρετεί αλλότριους σκοπούς, από την επιστημονική δεοντολογία.
Αυτές τις ιδέες προωθεί η νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, η οποία χρησιμοποιεί με σατανικό τρόπο και την μαρξιστική ιδεολογία, για να πετύχει το στόχο της, όπως το έκανε ανέκαθεν. Κι’ αυτό γιατί; Γιατί απλούστατα στον προοδευτικό και αριστερό χώρο δε μπορείς να διεισδύσεις με δεξιές, ιμπεριαλιστικές λογικές. Ποια είναι ωστόσο και σε τι συνίσταται αυτή η στρατηγική: Η υιοθέτηση, διάδοση και επιβολή μιας ανοιχτής κοινωνίας από τους συγκεκριμένους πανεπιστημιακούς, δημοσιογραφικούς και πολιτικούς «εκσυγχρονιστικούς και αναθεωρητικούς» κύκλους, που διευκολύνει τη στρατηγική της παγκοσμιοποίησης χωρίς τη χρήση βίας, διασπώντας την εθνική και κοινωνική συνοχή της κοινωνίας και μεταβάλλοντάς την από συνεκτική και δυναμική κοινωνία σε αδύναμα και εύκολα χειραγωγούμενα άτομα. Βλέπουν το λαό σαν άμορφο πληθυσμό, σαν αδιαμόρφωτη μάζα.
Ήδηεμείς ως Έλληνες, είχαμε την τιμή ναακούσουμε την ανάγκη ύπαρξης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης,από το στόμα του πρωθυπουργού μας, του κ. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥπολλές φορές ως τώρα.
Διερωτάται λοιπόν κανείς ;
Άραγεπόσοι από τους σημερινούς << ηγέτες>> έχουν την ίδια άποψη με τον κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;
Να γιατί με τόσο κόπο και τόση μανία τόσα χρόνια τα Μ.Μ.Ε. ξένα και ελληνικά χτίζανε την προσωπικότητα του. Να γιατί τα ξένα περιοδικά τον τοποθετήσανε στους 100 στοχαστές του αιώνα μας!!!
Μα θα ρωτήσει κάποιος, πως προδικάζεις το ποιόν αυτής της παγκόσμιας κυβέρνησης ;
Κρίνοντας από τις πράξειςαυτών που θέλουνε να μας κυβερνήσουν. Μέχρι σήμερα γίναμε μάρτυρες της πολιτικής τους σε επίπεδο οικονομικό π.χ. Ρουμανία, Ουκρανία, Λετονία, Ισλανδία, Αργεντινήκαι επίπεδο πολιτικό π.χ. στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, στη Παλαιστίνη. Οι άνθρωποι αυτοί είναι εγκληματίες. Αν δημιουργήσουν Παγκόσμια Κυβέρνηση αυτή θα είναι σίγουρα μια παγκόσμια δικτατορία.
Οι λαοί όλης της γης περιμένουν από εμάςτους απόγονουςτων αρχαίων Ελλήνων να πράξουμε ότι είναι στην φύση μας, στο DNAμας. Να βγούμε μπροστά και ναηγηθούμε στον υπερπάντων αγώνα. Να αναδείξουμε ότι πιο ανθρώπινο έχουμε μέσα μας , την αλληλεγγύη σε όσουςτο έχουνε ανάγκη. Έχουμε λοιπόν να επιλέξουμε. Θα ακολουθήσουμε τον δύσκολο δρόμο του αγώνα και της αντίστασης ή τον εύκολο της υποταγήςστο clubτων ισχυρών του Τραπεζικού καρτέλ;

http://energiakoiergazomenoidei.blogspot.com/2010/12/blog-post_3667.html

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here