Για τον Τριπόταμο δεν αποφασίζει κανένας, αν το ζήταγε κάποια εταιρία θα είχαν δώσει λύση αμέσως

1
1138

Τον Οκτώβριο του 2017 κάτοικοι του Τριποτάμου, ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης και ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης με τον κ. Γιαννακούρα επισκέφτηκαν τον Γιώργο Σταθάκη και μίλησαν για το πρόβλημα με την μετεγκατάσταση του Τριποτάμου.

Ο υπουργός τότε τους είχε αναφέρει ότι το θέμα πρέπει να λυθεί με προεδρικό διάταγμα.

Πέρασαν 8 μήνες από τότε και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα! Όχι μόνο ο υπουργός δεν έχει κάνει καμία κίνηση αλλά και όσες φορές πήγαν οι εκπρόσωποι των κατοίκων να συναντηθούν με υπηρεσιακούς παράγοντες (όπως είχε συμφωνηθεί) αυτοί τους αγνόησαν.

Οι κάτοικοι του Τριποτάμου ζητάνε να τους επιτραπεί να δημιουργήσουν ένα νέο χωριό κοντά στις περιουσίες τους. Δυστυχώς η Κυβέρνηση  τους αγνοεί και τους δίνει ψεύτικες υποσχέσεις.

Δείτε στην φωτογραφία, η περιοχή που θέλουν οι κάτοικοι είναι ελάχιστα μέτρα από τα διόδια Βελιγοστής , για να περάσει η Εθνική οδός μπαίνουν υπογραφές και κόβονται δένδρα, για να περάσει φυσικό αέριο μπαίνουν υπογραφές και ξανακόβονται δένδρα, για να φτιάξουμε ένα νέο χωριό σε αυτούς που τους ξεσπιτώνουν με το ζόρι δεν υπογράφει κανένας. Αν το ζητούσε κάποια εταιρία θα υπέγραφαν αμέσως! Ντροπή!!

δείτε σχετικές δημοσιεύσεις του Καφενείου της Μεγαλόπολης

Οι εξελίξεις για την μετεγκατάσταση του Τριποτάμου

Δέσμευση Σταθάκη σε Τατούλη για Προεδρικό Διάταγμα για τη μετεγκατάσταση του Τριποτάμου

Μετεγκατάσταση Τριποτάμου: Ποιοι παίζουν παιχνίδια με την αγωνία των κατοίκων;

Facebook Comments

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιατι οι κατοικοι του Τριποταμου επιμένουν το νεο χωριο τους να κατασκευαστει διπλα απο την αερογεφυρα. Δηλαδη σε ενα σημειο οπου σε 10 χρονια θα ξαναεχουν το ορυχειο στα ποδια τους; Για να ξαναπαρουν αποζημιώσεις;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here