ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!!!!

0
209

Για να καταλαβαινόμαστε: Εάν ο Στουρνάρας ήταν υπάλληλος σε οποιαδήποτε ιδιωτική επιχείρηση, θα ήταν άνεργος (στην καλύτερη) ή κατηγορούμενος για απιστία. Και όμως ο άνθρωπος που έκανε τις απόλυτα άκυρες προβλέψεις κατά την διάρκεια του μνημονίου (απατεώνας ή άσχετος, δεν λέμε ότι είναι ντε και καλά απατεώνας), διορίστηκε υπουργός οικονομικών!! 
Νομίζετε ότι το τσίρκο σταματά εδώ; Λάθος. Είναι αυτονόητο ότι όλοι οι σύμβουλοι οικονομικών της Παπανδρεϊκής συμμορίας θα έπρεπε να κάθονται στο σκαμνί. Διότι ενώ πήραν έναν σκασμό λεφτά για να… “σώσουν” την Ελλάδα, όχι απλά την διέλυσαν, αλλά ρήμαξαν και…

οποιαδήποτε μελλοντική προοπτική της. 
Μία κουστωδία αλητών, που αντί να δημιουργήσουν πλούτο και ανάπτυξη, κατάντησαν να βάζουν χαράτσι σε παιδιά, ρόδες, τούβλα, μόνον φόρο ζεύγους νεφρών ανά άτομο δεν σκαρφίστηκαν (μην τους βάζουμε και ιδέες). 
Εκεί λοιπόν που ο κοινός νους θεωρεί ότι αυτοί οι χαραμοφάηδες μπορεί να μην μπήκαν φυλακή αλλά τουλάχιστον θα βρουν κανένα άλλο θύμα για να δαγκώσουν, έρχεται ο ανεκδιήγητος Στουρνάρας και με την υπογραφή του φαρδιά – πλατιά διορίζει ποιόν λέτε; 
Για δες ρε ποιός διορίστηκε !!! 
Αφιερωμένο στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ από τους γίγαντες του ΤΑΧΑΛΙΑ.
Έτσι, για να καταλαβαίνετε ποιός κυβερνάει αυτόν τον τόπο (όσοι καταλαβαίνετε τέλος πάντων….) για όσους δεν θυμάστε ή δεν καταλαβαίνετε: 
Ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών για τον Chris Uregian 
 …………………………………………………………………………………………………………….
από τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ
από τη REAL NEWS
από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Από TaXalia &; press-gr

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here