ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ?

0
131

Διαβάζουμε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. την παρακάτω είδηση….

¨Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρου Καλογιάννη ανατέθηκε στην Παραχωρησιούχο εταιρεία «Μορέας ΑΕ», του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα (και του κλάδου Λεύκτρο – Σπάρτη), την εκτέλεση συμπληρωματικών εργασιών στην Παλαιά Εθνική Οδό Μεγαλόπολης – Καλαμάτας (στην έξοδο οικισμού Δερβενίου), για την αποκατάσταση βλαβών που προκλήθηκαν λόγω κατολίσθησης, καθώς και για την εκτέλεση των απαιτούμενων εργασιών αντιμετώπισης του κατολισθητικού φαινομένου.

Σύμφωνα με τη μελέτη που εκπόνησε η Διεύθυνση Μελετών Έργων Οδοποιίας (ΔΜΕΟ) του υπουργείου, εκτιμάται ότι το προβλεπόμενο κόστος των εργασιών ανέρχεται στο ποσό των 2 εκατ. ευρώ (πλέον ΦΠΑ).¨

2 εκ. ευρώ λοιπόν θα πάρει ο Μορέας για να δώσει λύση στο πρόβλημα κατολισθήσεων στο Δερβένι.

Κανένας όμως υπεύθυνος δεν κάνει κάτι για να πιέσει τον Μορέα να επισκευάσει τις ζημιές που έχει κάνει στον δρόμο Μεγαλόπολη – Παραδείσια τον οποίο έχει καταστρέψει εντελώς!

Στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει ο Μορέας όταν θα τελείωνε η κατασκευή της νέας εθνικής οδού , ήταν η αποκατάσταση των ζημιών.

Αλλά κανένας δεν τον ενοχλεί.

Ούτε από την Μεγαλόπολη , από την Τρίπολη αλλά και από το Υπουργείο.

Και όλοι όσοι χρησιμοποιούμε τον δρόμο καταστρέφουμε τα αυτοκίνητα μας.

Ποιοί είναι αρμόδιοι να προστατεύσουν τα συμφέροντα μας και δεν το κάνουν? ΓΙΑΤΙ?

Από το ιστολόγιο ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ


Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here