ΑρχικήΑΡΘΡΑΓιαννακούρας: Δε δέχομαι σπίλωση από κανέναν χωρίς να έχει συγκεκριμένα στοιχεία

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

Γιαννακούρας: Δε δέχομαι σπίλωση από κανέναν χωρίς να έχει συγκεκριμένα στοιχεία

Η ηθική και η ακεραιότητα μου τα εννέα χρόνια που υπηρέτησα τους Αρκάδες από την τιμητική θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας δεν αμφισβητήθηκε και δεν αμαυρώθηκε από κανέναν, γιατί δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα για κάτι τέτοιο.

Αυτά, μαζί με το έργο που παρήχθη στην Αρκαδία της οποίας είχα την ευθύν, αναγνωρίστηκε στις τελευταίες εκλογές και οι συμπατριώτες μου μου έδωσαν 13 χιλιάδες ψήφους (αριθμό ρεκόρ).

Έτσι γίνεται εύκολα κατανοητό πως δεν θα μπορούσα να μην προασπίσω την ακεραιότητά μου στη λήξη της θητείας μου.

Έχω λοιπόν, με αφορμή σχόλια, που ακούστηκαν και από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που σχολιάζουν, χωρίς να γνωρίζουν πάντα όλες τις πτυχές ενός θέματος και ανέφεραν πως πήρα από το γραφείο που είχα στην ΠΕ Αρκαδίας αντικείμενα που ανήκαν στην Περιφέρεια, να ενημερώσω κυρίως τους συμπατριώτες μου Αρκάδες, που πάντα σέβομαι και τιμώ και θέλω να είμαι διάφανος και ειλικρινής απέναντί τους, όπως έκανα πάντα, τα εξής:

Αρχικά δεν δέχομαι σπίλωση από κανέναν χωρίς να έχει συγκεκριμένα στοιχεία που να αποδεικνύουν αυτά που ισχυρίζεται.
Το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Αρκαδίας, ως καινούριου θεσμού, οργανώθηκε εξαρχής από εμένα, επιπλώθηκε με χρήματα της Περιφέρειας και όλα τα αντικείμενα, αναμνηστικά, πλακέτες και βιβλία που υπήρχαν στην βιβλιοθήκη, ήταν δώρα φορέων, συλλόγων, φίλων ή προσωπικά μου αντικείμενα τα οποία όφειλα να τα πάρω, αποχωρώντας από την θέση που είχα, τιμώντας αυτούς που μου τα πρόσφεραν και τα οποία, μιας και έφεραν αφιερώσεις στο όνομά μου, δεν θα είχαν καμία αξία για τους επόμενους ενοίκους του γραφείου.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και καλό θα είναι όταν θέλουν να σχολιάσουν κάποιοι θέματα που με αφορούν να επικοινωνούν μαζί μου για να μαθαίνουν και την άλλη άποψη και όχι να δημιουργούν εντυπώσεις, θέλοντας μεταξύ άλλων να παρέχουν υπηρεσία στην νέα Περιφερειακή Αρχή.

Η αντικειμενικότητα και η κριτική βάσει στοιχείων είναι από τα προσόντα που οφείλει να έχει ένας δημοσιογράφος ή ένας σχολιαστής. Διαφορετικά μιλάμε για “κουτσομπολιό”, “κουβέντες του καφενείου” και για εμπάθεια.

Βαγγέλης Γιαννακούρας

Ακολουθήστε τo Kafeneio-Megalopolis.gr στο Google News, για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τη Μεγαλόπολη και την ευρύτερη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Are you human? Please solve:Captcha


Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
0ΥποστηρικτέςΚάντε Like
0ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
spot_img
spot_img
spot_img

Παραδοσιακό Πανηγύρι στο Ραψομμάτη την 1η Αυγούστου

Το Σάββατο 1η Αυγούστου διοργανώνεται παραδοσιακό πανηγύρι στο Ραψομμάτη.

Κατσιρούμπας Γιώργος: Το σκάνδαλο με τα περίφημα σπιτάκια της ανακύκλωσης της ΤΕΧΑΝ

Το προκλητικό πάρτι υπερτιμολογήσεων που εκθέτει υπουργούς, περιφερειάρχες, δημάρχους και γαλάζια στελέχη, οι οποίοι...

Δήμος Μεγαλόπολης: Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση ογκωδών απορριμμάτων, χόρτων και κλαδιών

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεγαλόπολης, καλεί τους πολίτες να συμβάλλουν ενεργά στη διατήρηση...

Τατούλης: Ο «Μητσοτακισμός» διαλύει την Αυτοδιοίκηση – Καταγγελία για συγκέντρωση εξουσίας σε ολιγομελείς επιτροπές

 Ο «Μητσοτακισμός» διαλύει την Αυτοδιοίκηση! Όχι στην εκχώρηση αρμοδιοτήτων του Περιφερειακού Συμβουλίου σε ολιγομελείς επιτροπές! Την...

Ιστορική πρωτιά για τον Δήμο Μεγαλόπολης – Πρώτος Δήμος στην Ελλάδα στο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας με εξασφάλιση της μέγιστης χρηματοδότησης των 3.000.000 ευρώ

Απόφαση Ένταξης υπ' αριθ. πρωτ. 199462/28-07-2026 – ΑΔΑ: ΕΡ614653ΠΓ-46Λ Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για...
spot_img
FACEBOOK
spot_img
spot_img
spot_img

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img