Γεώργιος Δαλιάνης: Αυτά που είπαμε στις Ελληνίδες και στους Έλληνες πριν από τρία χρόνια, δυστυχώς απεδείχθησαν όλα αληθινά.

0
566

Πριν από τρία χρόνια, στις εθνικές εκλογές του Μαΐου του 2012, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Αρκαδία καταφέραμε να εκλεγούμε το τέταρτο κόμμα με 9,10%.,και πανελλαδικά με σχεδόν 11%.

Αυτά που είπαμε στις Ελληνίδες και στους Έλληνες πριν από τρία χρόνια, δυστυχώς απεδείχθησαν όλα αληθινά.
Μιλήσαμε για τη διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας και τη διάλυση της μεσαίας τάξης, για την εξαθλίωση της ελληνικής οικογένειας. Οι μισθοί και οι συντάξεις κατέρρευσαν. Η ανεργία των νέων έχει φτάσει σε τραγικά ποσοστά. Οι μικροομολογιούχοι εξαπατήθηκαν ενώ, οι κερδοσκόποι εισπράττουν τα ομόλογα στο 100%. Η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων έχει δεχτεί σφοδρή επίθεση και έχει απαξιωθεί πλήρως. Στην Ελλάδα η εφορία βάζει 29% φόρο στις επιχειρήσεις και 45% στα φυσικά πρόσωπα, όταν στις διπλανές χώρες ο φόρος είναι 9% ή 10%.

Άνθρωποι οι οποίοι ήταν νοικοκύρηδες, με μικρές επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες και επιστήμονες, δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν ούτε τις υποχρεώσεις που έχουν προς την εφορία, ούτε τις υποχρεώσεις που έχουν προς τα ασφαλιστικά ταμεία.
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν, ότι αυτή η πολιτική λιτότητας που επέβαλαν οι δανειστές δεν βγαίνει. Είναι μια αποτυχημένη πολιτική, είναι μια πολιτική που δεν οδηγεί πουθενά, παρά μόνο στην καταστροφή. Ακόμα και οι ίδιοι οι δανειστές αρχίζουν να το παραδέχονται.

Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα, γιατί δεν μας κρατάει κανένας. Έχουμε προτείνει μια πολιτική που μπορεί σύντομα να ανατάξει τη χώρα και την πραγματική οικονομία. Αυτά τα χρέη που θα αναγνωρίσουμε τελικά, γιατί δεν θα τα αναγνωρίσουμε όλα, θα μπορούμε να τα πληρώσουμε με μια πολιτική που θα χαράξουμε ως έθνος και ως ανεξάρτητο κράτος.

Το ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ. στην Αρκαδία αποτελεί διέξοδο για όσους απορρίπτουν τα ακραία κόμματα αλλά κυρίως δεν εκφράζονται από το ψεύτικο δίπολο Σαμαρά-Τσίπρα.
Με την ψήφο σας θα είμαστε οι ρυθμιστές στον επόμενο αντιμνημονιακό κυβερνητικό σχηματισμό και θα συνεχίσουμε να είμαστε το αγκάθι σε οποιονδήποτε προσπαθήσει να σφετεριστεί τα δίκαια της πατρίδας.

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΑΛΙΑΝΗ υποψήφιου Βουλευτή Αρκαδίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

dalianis

Βιογραφικό Γεωργίου Δαλιάνη

Ο Γιώργος Δαλιάνης γεννήθηκε το 1978. Προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια με καταγωγή από το Άστρος Κυνουρίας.
Είναι αριστούχος στις οικονομικές επιστήμες (ΒΑ Hons Economics) και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ). Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο της οικοδομής και του real estate.
Υποψήφιος βουλευτής στην Αρκαδία για πρώτη φορά, το Μάιο του 2012, με το νεοσύστατο κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, να κατατάσσεται τέταρτο στο νομό με 6100 σταυρούς. Στο ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος εκλέχτηκε στο Εθνικό Συμβούλιο και είναι μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Οικονομικών.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here