ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΘΟΧΩΡΙΤΩΝ ¨Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ¨

Ο Σύλλογος Ανθοχωριτών Μεγαλόπολης ¨ο Άγιος Γεώργιος¨ θα πραγματοποιήσει την γενική του συνέλευση στην οποία θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε ,  στις 18 Απριλίου 2014 ημέρα Μ.Παρασκευή και ώρα 11:00 στην έδρα του, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ανθοχωρίου.

Συγκεκριμένα δείτε την σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

 

ANAKOIΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

            Συμπατριώτισσες-συμπατριώτες.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας,στη συνεδρίαση του στις 9 Μάρτη 2013 (πρακτ. 29 § 6), αποφάσισε όπως, η σύγκληση της ετήσιας Γ.Σ. κατά την οποία εφέτος θα πραγματοποιηθούν και οι αρχαιρεσίες του Συλλόγου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2014 ημέρα Μ.Παρασκευή   και ώρα 11:00 στην έδρα του, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ανθο-χωρίου.

Κατόπιν τούτου,καλείσθε σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού να προσέλθετε και να παραστείτε στη Γ.Σ. κατά την παραπάνω ημέρα και ώρα, προκειμένου αφού διαπιστωθεί η απαιτούμενη απαρτία, να λάβουν χώρα προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων τα παρακάτω θέματα Η.Δ. (ΗΜΕΡΉΣΙΑΣ

ΔΙΑΤΑΞΗΣ):

1)      Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής (Ανάγνωση).

2)      Διοικητικός Απολογισμός έτους 2013.

3)      Οικονομικός Απολογισμός έτους 2013.

4)      Προϋπολογισμός-Ισολογισμός έτους 2014.

5)      Έγκριση ή μη του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού από το σώμα της Γ.Σ. και απαλλαγή ή μη του Δ.Σ. για τα εν λόγω πεπραγμένα.

6)      Έγκριση από την Γ.Σ. της εισήγησης του Δ.Σ. (πρακ. 25 § 9) για εγγραφή των κ.κ. Μπέζου Ηρακλή & Μπέζου Ελένης ως επίτιμα μέλη του Συλλόγου μας.

7)      Αλλαγή ημερομηνίας κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου.

8)      Πρόσκληση όσων επιθυμούν να λάβουν το λόγο θέτοντας κρίσεις, προβληματισμούς, ή προτάσεις, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό, για όλους, διάλογο.

9)   Αρχαιρεσίες για νέο Δ.Σ. και νέα Εξελεγκτική Επιτροπή.

Σύμφωνα με το άρθρο 12 του καταστατικού, η Γ.Σ. συνεδριάζει έγκυρα όταν παρευρίσκεται το 1/2 των οικονομικά τακτοποιημένων – για την κρινόμενηπερίοδο – τακτικών μελών του Συλλόγου.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαραίτητη απαρτία,η Γ.Σ.. θα συγκληθεί χωρίς άλλη διατύπωση την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας, κατά την οποία απαιτείται η παρουσία του ¼ τουλάχιστον οικονομικά  τακτοποιημένων – για την κρινόμενη περίοδο – τακτικών μελών.

Αν δεν υπάρξει απαρτία και κατά την δεύτερη σύγκληση, η Γ.Σ. θα συνέλθει χωρίς άλλη διατύπωση την ίδια ημέρα και ώρα της επόμενης εβδομάδας, όπου εκεί πλέον είναι αρκετός οποιοσδήποτε αριθμός οικονομικά  τακτοποιημένων –για την κρινόμενη περίοδο – τακτικών μελών, προκειμένου να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση.

Όσοι από τα μέλη δεν έχουν πληρώσει την συνδρομή τους για το έτος 2013, και προκειμένου να συμμετέχουν στις εργασίες της Γ.Σ., μπορούν πριν την έναρξη, να τακτοποιήσουν την εκκρεμότητα τους.

Επίσης, όσοι από τα μέλη επιθυμούν να είναι υποψήφιοι  στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης του Συλλόγου (Δ.Σ. – Ε.Ε.) θα πρέπει : α) να είναι οικονομικώς τακτοποιημένοι έως και την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης της σχετικής αίτησης β) να υποβάλλουν την σχετική            αίτηση έως και την 07 Απριλίου 2014 στην γραμματεία του Συλλόγου επικοινωνόντας πρώτα τηλεφωνικά με τον Γεν. Γραμματέα.

Το Δ.Σ.ζητά από όλα τα μέλη του Συλλόγου να παρευρεθούν στη Γ.Σ., όχι μόνο για την απαραίτητη επίτευξη απαρτίας, αλλά και γιατί έτσι θα δοθεί σε όλους η ευκαιρία να συζητήσουμε από κοντά, όλα όσα μας απασχολούν, τόσο στο επίπεδο του Συλλόγου μας, όσο και σε αυτό του χωριού μας.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα και Χρόνια πολλά.

 

 

                                         Εκ  του  Διοικητικό  Συμβούλιο

 

Σχολιασμός μέσω της πλατφόρμας του Facebook Comments Box

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!
8,684ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,312ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
6,038ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ