ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: Συγκέντρωση την Τρίτη 17 Απριλίου στις 12:00 στο Πνευματικό κέντρο Μεγαλόπολης

Καφενείο Μεγαλόπολης: Το Νομοσχέδιο για τη πώληση των μονάδων ΔΕΗ είναι γεμάτο αρνητικές εκπλήξεις για εργαζόμενους και τοπικές κοινωνίες

0
863
EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Συνάδελφοι,

          Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 και ώρα 12.00 το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ  θα παρευρεθεί στον Πνευματικό κέντρο Μεγαλόπολης για ενημέρωση. 

Παρακαλούμε να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι

Λέμε ΟΧΙ στον ακρωτηριασμό της ΔΕΗ

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου που θα αφορά στην πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα της πώλησης των λιγνιτικών μονάδων , επαναβεβαιώθηκε η απόλυτη και ξεκάθαρη αντίθεση των εργαζομένων στο «Εθνικό έγκλημα» του ξεπουλήματος της ΔΕΗ , εξετάστηκε η καλύτερη οργάνωση του αγώνα απέναντι σε αυτή την καταστροφική επιλογή και ο συντονισμός των κινητοποιήσεων που σχεδιάζονται σε ολόκληρο τον Ομιλο ΔΕΗ.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η ενημέρωση των πολιτικών κομμάτων και των Βουλευτών, η αποτελεσματικότερη πληροφόρηση των πολιτών για τις επιπτώσεις αυτής της επιλογής αλλά και η κλιμάκωση του αγώνα των εργαζομένων, των κοινωνικών οργανώσεων και των τοπικών κοινωνιών ενάντια στον ακρωτηριασμό της μεγαλύτερης βιομηχανικής επιχείρησης της χώρας.

Υπενθυμίζεται πως με βάση τις αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, με την κατάθεση του νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής ξεκινούν 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και τα Σωματεία –Μέλη της προετοιμάζονται να δώσουν , με όρους κοινωνίας , έναν δυναμικό και ξεκάθαρο αγώνα για την ακύρωση των αποφάσεων που δίνουν τη χαριστική βολή στον Όμιλο ΔΕΗ και πλήττουν ανεπανόρθωτα το δημόσιο συμφέρον.

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here