ΑρχικήΑΡΘΡΑΓενική συνέλευση του Σωματείου 'ΠΑΡΡΑΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ' την Κυριακή 20 Νοεμβρίου

Γενική συνέλευση του Σωματείου ‘ΠΑΡΡΑΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ’ την Κυριακή 20 Νοεμβρίου

To Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΠΑΡΡΑΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ σας προσκαλεί στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11.00-14.00, στο γραφείο μας στην οδό Ερμού 64, 4ος όροφος, Αθήνα με τα ακόλουθα θέματα ημερησίας διατάξεως:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέως ΓΣ
2. Απολογισμός Πεπραγμένων και Οικονομικών 2015
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Παρράσιο Πάρκο Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
-4.1. Γενική ενημέρωση.
-4.2. Προοπτικές ανάπτυξης
5. Τροποποίηση Καταστατικού Σωματείου:
-5.1. Αλλαγή ονομασίας Σωματείου σε «Φίλοι Παρράσιου Πάρκου»
-5.2. Τροποποιήσεις και επικαιροποιήσεις Άρθρων
6. Λοιπά θέματα
Αγαπητά Μέλη του Σωματείου μας,
Σύμφωνα με το Άρθρο 8 του Καταστατικού μας και την σχετική απόφαση του Διοικητικου Συμβουλίου, σας προσκαλούμε στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20η Νοεμβρίου 2016 και ώρες 11.00-14.00, στο γραφείο μας στην οδό Ερμού 64, 4ος όροφος, στην Αθήνα, σύμφωνα με την συνημμένη πρόσκληση.
Παρακαλούμε όπως σημειώσετε τα ακόλουθα:
1. Μέλη που αδυνατούν να παραστούν για σοβαρούς λόγους μπορούν να εκπροσωπηθούν από άλλο Τακτικό Μέλος, αποστέλλοντας την συνημμένη σχετική υπέυθυνη δήλωση εκπροσώπησης.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάθε Τακτικό Μέλος μπορεί να εκπροσωπήσει, εφ΄ όσον το επιθυμεί, έως και τρία (3) άλλα τακτικά Μέλη (Άρθρο 8 § VI του Καταστατικού). Προς αποφυγή παρεξηγήσεων παρακαλούμε να ληφθεί υπ΄ όψη ο ως άνω περιορισμός και να υπάρχει συνεννόηση μεταξύ εξουσιοδοτούντος και εκπροσωπουμένου.
2. Το Καταστατικό αναφέρει ότι τα μέλη της ΓΣ πρέπει να είναι ταμειακώς τακτοποιημένα. Προς τούτο υπενθυμίζουμε ότι όσοι δεν έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή τους (€ 25) θα μπορέσουν να την καταβάλουν κατά την προσέλευσή τους στην ΓΣ. Το ίδιο ισχύει και για όσους δεν παραστούν αυτοπροσώπως. Για τον λόγο αυτό μπορείτε να εμβάσετε το ποσό στον λογαριασμό του Σωματείου ΠΑΡΡΑΣΙΟ ΠΑΡΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ Αλφα Βανκ 1010-0021010317505 ή να το εξοφλήσετε επί τόπου.
3. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να συζητηθεί θέμα που δεν περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη της πρόσκλησης, μπορείτε χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη αίτηση να καταθέσετε το θέμα εγκαίρως το συντομώτερο δυνατόν και μέχρι τις 18-11-2016.
4. Για κάθε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΦΩΤΗΣ ΖΩΗΣ

Facebook Comments

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,120ΥποστηρικτέςΚάντε Like
1,236ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
791ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5,660ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
FACEBOOK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ