Γενέθλια στο γήπεδο για τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης

0
195

Μπορεί η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη Τρίπολης να είναι νεοσύστατη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι αθλήτριες δεν έχουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους. Κάθε άλλο μάλιστα, αφού το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό και η διοίκηση μαζί με τα κορίτσια το αποδεικνύουν συνέχεια.
Αυτή τη φορά με αφορμή τα γενέθλια των Πέννυ Αναστοπούλου και Νατάσας Τζεβελέκου, οι άνθρωποι του Άρη με τη συμμετοχή των συμπαικτριών της ομάδας, ετοίμασαν μία έκπληξη στις δύο κοπέλες. Συγκεκριμένα, όταν αυτές βρέθηκαν στην προπόνηση τους περίμενε μία τούρτα σε σχήμα ποδοσφαιρικού γηπέδου και όλοι μαζί έσβησαν τα κεράκια με τις ανάλογες ευχές να ακολουθούν.

Οι δύο παίκτριες αποτελούν τα “κλειδιά” της ομάδας, αφού η πρώτη είναι η ηγέτης της άμυνας και η δεύτερη η σκόρερ. Οι καθημερινές προπονήσεις έχουν φέρει ακόμη πιο κοντά τα κορίτσια που με υπευθυνότητα και όρεξη προχωρούν την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Σίγουρα, λίγο καιρό πριν, οι δύο κοπέλες, όπως και οι συμπαίκτριες τους, δεν θα μπορούσαν να φανταστούν πως θα ζήσουν τέτοια γενέθλια στην πόλη της Τρίπολης. Σε μια γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, μέσα στο γήπεδο…

Από το arcadiasports

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here