ΓΕΛ Μεγαλόπολης: Έχασε τον αγώνα με το Περιστέρι αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις

0
302

Δεν κατάφερε να συνεχίσει τις νίκες της η σχολική ομάδα Μπάσκετ των κοριτσιών του ΓΕΛ Μεγαλόπολης. Έχασε από το 5ο ΓΕΛ Περιστερίου με 28-31 , χθες Τρίτη 21 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Μεγαλόπολης.

Ο αγώνας ήταν για την Γ΄φάση του σχολικού πρωταθλήματος. Η πορεία της ομάδας  όμως μέχρι σήμερα  κρίνεται επιτυχημένη  αφού βγήκε πρωταθλήτρια Αρκαδίας, νίκησε την ομάδα της Μεσσηνίας και της Λακωνίας και στη συνέχεια κέρδισε  με χαρακτηριστική άνεση την ομάδα της Αργολίδας,  το ΓΕΛ Ερμιόνης.

Η ομάδα αυτή θα μας χαρίσει σίγουρα μεγαλύτερες επιτυχίες την επόμενη χρονιά αφού οι περισσότερες παίκτριες πηγαίνουν στην Β΄Λυκείου.

Tα βίντεο του αγώνα έχουν προσωρινά αφαιρεθεί γιατί λάβαμε ένα μήνυμα που μας απειλούσε με νομική προσφυγή.

Θα προσπαθήσουμε να επικοινωνήσουμε με το σχολείο του Περιστερίου για να δούμε τι συμβαίνει και αν υφίσταται το όνομα που έχουμε.

Το μήνυμα είναι το εξής:

Καλησπέρα σας,
Είμαι γονέας παίκτριας – μαθήτριας του 5ου Λυκείου Περιστερίου.
Παρά το γεγονός ότι είχαμε εκφράσει την αντίρρησή μας να δημοσιευθεί το βίντεο με τα ανήλικα παιδιά μας στο διαδίκτυο κατά τη λήξη του αγώνα, μετά λύπης μας διαπιστώσαμε ότι έχει αναρτηθεί στο youtube.
Σύμφωνα με το νόμο 2472/97 περί προσωπικών δεδομένων, απαγορεύεται η ανάρτηση του βίντεο χωρίς τη συγκατάθεση των γονέων.
Παρακαλώ να το κατεβάσετε γιατί αύριο θα κινηθούμε ποινικά.

 

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here