Γέμισε το Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης ο Οδυσσέας- Μεγάλη επιτυχία είχε η προεκλογική του ομιλία.

0
427

Σε μία μεγάλη συγκέντρωση, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, παρουσιάστηκε χθες το βράδυ το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – Κινήσεων Πολιτών για την Αρκαδία.

Το ψηφοδέλτιο, με επικεφαλής τον νυν Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, αποτελείται από ανθρώπους που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στην τοπική κοινωνία και στον επαγγελματικό τους χώρο: την Αικατερίνη Αδάμη, συνταξιούχο νοσηλεύτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, τον Γιαννίκο Περδικάρη, Πρόεδρο της Ένωσης νέων αγροτών Αρκαδίας, τον Σάκη Λαγό, Μηχανικό Η/Υ και Πληροφορικής και υπεύθυνο Νεολαίας Πελοποννήσου, τον Γεώργιο Αθανασόπουλο, πρώην Υπάλληλο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Πρόεδρο της Κοινότητας Βουτσαρά Μεγαλόπολης.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλο το Νομό, μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και των Κινήσεων Πολιτών που στηρίζουν το ψηφοδέλτιο, ο υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας Μιχάλης Κατρίνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας, αλλά και πολύς κόσμος, φίλοι της Παράταξης, πολίτες από κάθε γωνιά της Αρκαδίας. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, προβλήθηκε βιντεοσκοπημένος χαιρετισμός του Ολυμπιονίκη και υποψηφίου Βουλευτή Β΄ Αθήνας, Πύρρου Δήμα.
Σε μία ομιλία γεμάτη δυναμισμό και αποφασιστικότητα, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παρουσίασε το πλούσιο έργο που είχε προσφέρει ο ίδιος στον τόπο, κατά τη σύντομη επτάμηνη θητεία του ως Υφυπουργού Ανάπτυξης το 2014: 100 εκατομμύρια ευρώ για μικρά και μεγάλα έργα, δράσεις, στήριξη επαγγελματιών, αγροτών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, θέσεις εργασίας, σε κάθε γωνιά της Αρκαδίας, από τα Πούλιθρα έως το Λεωνίδιο. 5,8 δις ευρώ σε όλη τη χώρα, με τη δημιουργία 85.000 θέσεων εργασίας. Το 2015, με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όλα σταμάτησαν. Και τώρα, εκτός από το χρόνο που χάθηκε, κινδυνεύουν να χαθούν και 3 δις ευρώ που θα πρέπει να επιστραφούν στις Βρυξέλλες.

Ο Βουλευτής του Νομού παρουσίασε με τρόπο αναλυτικό και συγκεκριμένο, ένα σχέδιο μεταρρυθμίσεων και διαρθρωτικών αλλαγών, το οποίο έχει ανάγκη η χώρα και πρέπει να αποτυπωθεί την επομένη των εκλογών σε μία προγραμματική συμφωνία τετραετίας, ώστε η χώρα να αποκτήσει σταθερή Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας: «Για να δημιουργήσουμε την Ατζέντα για την Ελλάδα του 2030, με βασική κατεύθυνση την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Και να δεσμευθούμε πως θα την υπηρετήσουμε πιστά, με εντιμότητα και ειλικρίνεια. Για να μπορέσουμε να φέρουμε ξανά την ανάπτυξη στη χώρα, οφείλουμε να συνάψουμε μία νέα συμφωνία, ένα “new deal” με τον επιχειρηματικό κόσμο. Να ενθαρρύνουμε την επιχειρηματικότητα με ενιαίους κανόνες προς όλους. Να σταματήσουμε τη συνωμοσιολογία. Να ενισχύσουμε την καινοτομία. Να δώσουμε κίνητρα και πνοή στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της Ελλάδας. Να κάνουμε την οικονομία μας από κρατικοδίαιτη ανταγωνιστική. Να καταφέρουμε με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας και να στηρίξουμε το κοινωνικό κράτος. Να στηρίξουμε αυτούς που πραγματικά παράγουν πλούτο στη χώρα. Να βάλουμε ξανά τα πράγματα σε μια λογική σειρά: Πρώτα η παραγωγή πλούτου και μετά η αναδιανομή.»

Αναφερόμενος στο νοσηρό κλίμα σκανδάλων, πόλωσης και πολιτικής λασπολογίας των τελευταίων ημερών, ο κ.Κωνσταντινόπουλος δήλωσε πως «Σε αυτές τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε το περίφημο “ηθικό πλεονέκτημα”, τόσο με τις πράξεις, όσο και με τη ρητορική του. Σε αυτές τις εκλογές, είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-Κινήσεων Πολιτών που διδάσκει το ήθος της πολιτικής συνεργασίας, και παρουσιάζει πλεονέκτημα για το μέλλον της χώρας. Φτάνουν πια τα ψευτοδιλήμματα. Φτάνει πια το “κρυφτό” ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ με το «παλιό» και το «νέο». Τώρα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, όχι τόσο για το παρελθόν, αλλά κυρίως για το μέλλον της πατρίδας. Και σας το λέω εγώ που στα 35 μου και στα 40, δεν αρνήθηκα ούτε μία στιγμή να σηκώσω το βάρος λαθών του παρελθόντος.»

Ο κ.Κωνσταντινόπουλος τόνισε πως «η μάχη για την τρίτη έδρα της Αρκαδίας δεν έχει κριθεί, και χρειάζεται την προσπάθεια όλων μας. Η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη θα είναι μία χρήσιμη ψήφος. Θα κερδίσει η νέα γενιά. Θα κερδίσει η Ελλάδα. Θα κερδίσει η Αρκαδία».

Δελτίο Τύπου

odysseas-tripoli-09-2015 (1) odysseas-tripoli-09-2015 (3) odysseas-tripoli-09-2015 (4)

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here