Β. Γιαννακούρας: Έδρα της Περιφέρειας, κύριε Νίκα, αν δεν έχεις καταλάβεις καλά, είναι η Τρίπολη

0
419

Κατά την επίσκεψή του, στις 13 Φεβρουαρίου, στην Τρίπολη, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε την σύσταση Περιφερειακού Συντονιστικού Κέντρου Πολιτικής Προστασίας με έδρα την Τρίπολη. Δείτε και το σχετικό δελτίο τύπου της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με την εν λόγω ανακοίνωση (δείτε ΕΔΩ).

«Πριν αλέκτορα φωνήσαι» και εν μέσω του κονιορτού της πανδημίας του κορωνοϊού ο κ.Νίκας, ενώ όφειλε να εφαρμόσει τα ορισθέντα από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, αντί αυτού  έγραψε στα «παλαιότερα των υποδημάτων του» την απόφαση αυτή και όρισε υπεύθυνο συντονιστή Πολιτικής Προστασίας τον πρώην Γενικό Γραμματέα του Δήμου Καλαμάτας, που δεν γνωρίζουμε αρχικά αν έχει τα απαιτούμενα προσόντα για τη θέση αυτή, καθ’ότι απαιτείται το άτομο που θα αναλάβει την άκρως αυτή υπεύθυνη θέση να έχει τουλάχιστον τρία χρόνια επιχειρησιακή εμπειρία.

Και το κυριότερο όρισε έδρα του συντονιστή την Καλαμάτα.

Άλλωστε, η περιφερειακή αρχή του κ.Νίκα  το μόνο που έχει να επιδείξει, το διάστημα που έχει αναλάβει τις ευθύνες διοίκησης της Περιφέρειας μας, είναι τα συνεχή και ανούσια δελτία τύπου  (π.χ ακόμα και για εκταμιεύσεις χρημάτων) από τις άκαρπες και ατέλειωτες συσκέψεις με συνοδευτικές φωτογραφίες,  με όποιον επισκέπτεται το κτίριο της Περιφέρειας για να επιδείξει κάτι, αφού το έργο του μέχρι σήμερα, είναι ανύπαρκτο.

Δεν υλοποιεί τουλάχιστον τα υπάρχοντα έργα, που με πολύ κόπο και πολύ αγώνα για εξεύρεση χρημάτων είχαν δρομολογηθεί από την δική μας περιφερειακή αρχή;

Αντίθετα μέχρι τώρα το μόνο που κάνει είναι να «βομβαρδίζει» καθημερινά με κενά περιεχομένου και ουσίας για τους πολίτες δελτία τύπου τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Και όσον αφορά τις κινήσεις του για την Αρκαδία, η συμπεριφορά του και οι αποφάσεις του δείχνουν πως την έχει απωθημένο, παραμένοντας στο ποσοστό που έλαβε στις περασμένες εκλογές.

Και για τον κ.Νίκα μπορεί να το κατανοήσει κανείς αυτό, αλλά τι έχουν να πουν οι δύο εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της παράταξης του στην Αρκαδία;  Γιατί δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά τους;

Όπως καταλαβαίνετε, αγαπητοί συμπατριώτες, άρχισε να ξηλώνεται το πουλόβερ της Αρκαδίας.

Για αυτό,  λοιπόν,  Αρκάδες γρηγορείτε!

Βαγγέλης Γιαννακούρας

τ. Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Περιφερειακός Σύμβουλος «Νέας Πελοποννήσου»

Facebook Comments

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here